PassengerInLife Asia – Μια νέα ποδηλατική περιπέτεια!

Την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου η παρέα αποτελούμενη απο τους Αλέξανδρο Ζήλο, Κωνσταντίνο Ζήλο, Κάλλη Ρουμελιώτου, ξεκινούν για μία ακόμα ποδηλατική περιπέτεια, αυτή τη φορά στη μακρινή Ασία. Αργότερα στην παρέα θα προστεθεί και ο Γιώργος Πάλλης.

Μετά το ταξίδι τους στην Ελλάδα, στο οποίο επισκέφθηκαν αρκετές πόλεις, ετοιμάζονται πυρετωδώς για την νέα τους περιπέτεια.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου θα φτάσουν στη Ταϊλάνδη και από εκεί θα συνεχίσουν στη Μιανμάρ, το Λάος, το Βιετνάμ και την Καμπότζη! Το ταξίδι τους προβλέπεται να διαρκέσει 3-4 μήνες.

Τους ευχόμαστε απλά να το διασκεδάσουν, γιατί σημασία έχει πάντα το ταξίδι…

Το βίντεο είναι απο το τελευταίο τους ταξίδι στην Ελλάδα

PassengerInLife – "Cycling Around Greece"

[GR]Για όσους δεν το γνωρίζουν, την Τρίτη στις 12 Δεκεμβρίου φεύγουμε για ακόμη μια περιπέτεια στην Ασία. Εδώ μπορείτε να δείτε ένα απόσπασμα από το ταξίδι μας στην Ελλάδα, για να πάρετε μια ιδέα πως ταξιδεύουμε! Ευχαριστούμε πολύ τον George Raptis που επιμελήθηκε το βίντεο![EN]For those that don't know, in Tuesday we are leaving for our next adventure in Asia! Here is the footage of our trip around Greece, just to get an idea how we travel! Thanks to George who edited the video!Alexandros Zilos Konstantinos Zilos Giorgos Pallis

تم نشره بواسطة ‏‎Passengerinlife‎‏ في 10 ديسمبر، 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Amstel Gold Race 2024 – Νικητής ο Tom Pidcock

Μετά από μια κούρσα φθοράς όλη την ημέρα στο Amstel Gold Race, ο Tom Pidcock αναδείχθηκε ν…