Για σχεδόν 40.000 ευρώ, μπορούμε να αγοράσουμε ένα αξιοπρεπές αυτοκίνητο είτε μερικά πανάκριβα ποδήλατα. Το συγκεκριμένο ποδήλατο πρόκειται για ένα BMX, το οποίο σημαίνει ότι δεν έχει πλαίσιο από ανθρακόνημα, δεν υπάρχει ηλεκτρονική μετάδοση, δεν υπάρχει ανάρτηση.

Μόνο ένα πλαίσιο, ένα πιρούνι, δύο τροχοί, ένας δισκόβραχίονας, μια σέλα και ένα τιμόνι. Επίσης, μια μικρή ετικέτα που κάνει αυτό το κομμάτι χάλυβα τόσο μοναδικό: Supreme

Ιδρύθηκε από τον Αμερικανό επιχειρηματία James Jebbia το 1994, η μάρκα έχει γοητεύσει τους skateboarders, τους μουσικούς και τους καλλιτέχνες του δρόμου σε όλο τον κόσμο.

Το πρώτο κατάστημα σχεδιάστηκε με τρόπο που οι φανατικοί του skateboard, θα μπορούσαν να μπουν μέσα χωρίς να κατέβουν, γεγονός που τους έκανε να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους. Αφού η εταιρεία γνώρισε μεγάλη επιτυχία, ακολούθησε το δεύτερο άνοιγμα του καταστήματος στο Λος Άντζελες, προσφέροντας αυτή τη φορά ένα χώρο skateboard για τους πελάτες.

Από τότε, η μάρκα έχει προσελκύσει πολλές προσωπικότητες όπως ο Michael Jordan, Michael Jackson, Lou Reed, Public Enemy, David Lynch, Mike Tyson και ο μύθος του skateboard, Marc Gonzales. Παρόλο που πολλά προϊόντα πωλούνταν και εξακολουθούν να πωλούνται με αυτή την ετικέτα, τα ποδήλατα ήταν εξαιρετικά σπάνια, καθιστώντας τα απίστευτα περιζήτητα μεταξύ των συλλεκτών.

Πολύτιμα κομμάτια όπως το παραπάνω, εμφανίζονται περιστασιακά στο επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα που ονομάζεται StrictlyPreme. Παρά το γεγονός ότι είναι πάνω από 20 χρονών, το ποδήλατο λέγεται ότι είναι σε κορυφαία κατάσταση, με σχεδόν καθόλου ορατές γρατζουνιές, ευανάγνωστα γραφικά και εργοστασιακά φρέσκα λάστιχα.

Ο πωλητής με έδρα τη Χιροσίμα προσφέρει αυτό το ποδήλατο για ¥ 5,000,000 JPY, ή περίπου $ 47,700 δολάρια, καθιστώντας την αγορά του, για σχεδόν 40,000 ευρώ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Amstel Gold Race 2024 – Νικητής ο Tom Pidcock

Μετά από μια κούρσα φθοράς όλη την ημέρα στο Amstel Gold Race, ο Tom Pidcock αναδείχθηκε ν…