Ποδηλατικός Όμιλος Άρτας – Κοπή πίτας 2019

Την Δευτέρα το απόγευμα, στις 4 Φεβρουαρίου στις 18.30, ο Ποδηλατικός Όμιλος Άρτας πραγματοποίησε την ετήσια γενική συνέλευση και έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2019 στην ισόγεια αίθουσα του Επιμελητηρίου Άρτας.

Τη συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης κ. Δημήτριος Σφήκας, ο πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και φίλων παιδιών με ειδικές ανάγκες Ν. Άρτας “Αγία Θεοδώρα” κ. Χαράλαμπος Μπίζας, ο πρόεδρος του Ορειβατικού Συλλόγου κ. Κίμων Καλιακάτσος, καθώςεπίσης φίλοι και μέλη του ομίλου.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης δημιουργήθηκε γόνιμο έδαφος για διάλογο και ενδιαφέρουσες προτάσεις από τους παρευρισκόμενους με σκοπό τη βελτίωση των δράσεων του ομίλου, αλλά και την στήριξη και ανάδειξη των προσπαθειών που γίνονται για την εδραίωση του ποδηλάτου ως μέσο άθλησης και ψυχαγωγίας στην πόλη μας.

Ιδιαίτερη αναφορά στον όμιλο έκανε ο κ Σφήκας, ο οποίος ευχαρίστησε τον ΠΟΑ για την προσφορά του και τη συμβολή του, όποτε αυτή κρίνεται αναγκαία σε δράσεις του Δήμου. Για τη φιλανθρωπική δράση του ομίλου μίλησε με ιδιαίτερα συγκινητικά λόγια ο κ. Μπίζας, τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την παρουσία του. Ο κ. Καλιακάτσος επίσης αναφέρθηκε σε τρόπους συνεργασίας μεταξύ του Π.Ο.Α. και του Ορειβατικού Συλλόγου.

Τέλος με πολλή μεγάλη χαρά ακούσαμε τον κ. Τσιρογιάννη να εκφράζει την πρόθεση της δημοτικής αρχής για δημιουργία ποδηλατοδρόμου και ειδικής πίστας με κατάλληλες τεχνικές προδιαγραφές για προπονήσεις των ακαδημιών και των αθλητών μας. Ο κ. Τσιρογιάννης τοποθετήθηκε με συγκεκριμένες προτάσεις βάσει ειδικού σχεδιασμού που μας έδειξε, το οποίο αποτελεί ένα ολοκληρωμένο Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ).

Ευχαριστούμε το Δ.Σ. και τους εργαζόμενους του Επιμελητηρίου Άρτας. Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη στον Ποδηλατικό Όμιλο!

Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για ό,τι καλύτερο!

Το Διοικητικό συμβούλιο του ΠΟΑ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Greyhound 120 2024 – Αλλαγές

Το Greyhound 120 αποτελεί μέρος της διοργάνωσης Epic Rides, της μοναδικής διοργάνωσης στην…