CycloNews.gr

Πτώση σε ατομική χρονομέτρηση μετά απο αστοχία εξαρτήματος

Πτώση σε ατομική χρονομέτρηση μετά απο αστοχία εξαρτήματος

Η ομάδα Chambéry CF, η οποία αποτελεί ομάδα εξέλιξης της γνωστής Ag2r La Mondiale, παίρνει μέρος στη διοργάνωση Tour de Moselle.

Βρισκόμαστε στο 2ο εταπ της διοργάνωσης, στο εταπ ατομικής χρονομέτρησης, όπου ο νεαρός Maxime Roger αγωνίζεται δίπλα στο αμάξι της ομάδας.

Σε μια ανωμαλία του δρόμου και ενώ κινείται με σχεδόν 60 χ.α.ω., οι μπάρες σπάνε (στο 2:13”) και έχει μια επώδυνη πτώση. Ο νεαρός αθλητής, που βρισκόταν 2ος στην γενική κατάταξη, αναγκάστηκε να αποχωρήσει μετά την πτώση του.

Ο αθλητής, αφού υποβλήθηκε σε εξετάσεις, βρέθηκε χωρίς κανένα σπάσιμο ή άλλο σοβαρό τραυματισμό, εκτός απο πόνο στο γόνατο του. Αναμένεται να επιστρέψει γρήγορα στην ενεργό δράση.

Απομένει στην διάθεση της Ag2r La Mondiale, αν κινηθεί νομικά εναντίον της κατασκευάστριας εταιρείας.

Exit mobile version