Σχετικά με το CycloNews

Το CycloNews είναι μια ελληνική ιστοσελίδα, που προσπαθεί να μοιραστεί μαζί σας την χαρά της ποδηλασίας.

Θέλουμε να εμπνεύσουμε  τον αθλητή, τον χομπίστα και τον αστικό ποδηλάτη, ώστε όλοι μαζί να γίνουμε καλύτεροι και πιο ενημερωμένοι ποδηλάτες.

Δημοσιεύουμε ποδηλατικά νέα από Ελλάδα και εξωτερικό, και σας πληροφορούμε για τους μεγάλους μονοήμερους και πολυήμερους ποδηλατικούς αγώνες.

Παρουσιάζουμε άρθρα με θέματα προπονητικής και τεχνικής, τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους. Επίσης, υπάρχουν πολλά άρθρα με θέματα διατροφής, φυσιολογίας, αθλητικής ψυχολογίας και ασκήσεων, που θα σας βοηθούν στην προετοιμασία σας.

Βασικά θα είναι και άρθρα παρουσιάσεων νέων ποδηλάτων και αξεσουάρ, καινοτόμων τεχνολογιών.

Μαζί με τα παραπάνω, υπάρχει η δική σας γωνία, που ονομάζεται Your Cyclo, όπου θα δημοσιεύονται προσωπικές ποδηλατικές ιστορίες, απο αγαπημένες διαδρομές, αγώνες ή μπρεβέ.

Τέλος, υπάρχει ένα ενημερωμένο καλεντάρι με τους αγώνες σε δρόμο και βουνό, καθώς και με το πρόγραμμα των brevets ανά την Ελλάδα.

Πώς ξεκινήσαμε

Η γέννηση του CycloNews έγινε τον Μάϊο 2017, αλλά η ιδέα υπήρχε για αρκετό καιρό στο μυαλό μας.

Η δημιουργία του έγινε απο την παραδοχή ότι δεν υπήρχε μια ελληνική ποδηλατική ιστοσελίδα, που να αναπαράγει άρθρα για τους μεγάλους αγώνες του εξωτερικού, τους μονοήμερους κλασικούς της άνοιξης, τους πολυήμερους αγώνες στην Ευρώπη, καθώς και τα Grand Tours.

Επίσης, δεν υπήρχε μια ιστοσελίδα που να είχε αρκετή αρθρογραφία για την ποδηλασία δρόμου και κάπου όπου μπορούμε να δημοσιεύονται, χωρίς περιορισμούς και προκατάληψη, τα δελτία τύπου των ποδηλατικών συλλόγων και σωματείων.

Ελπίζουμε να σας αρέσει ό,τι δημιουργήσαμε και θα προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο.

Ελάτε να γνωριστούμε

Cyclonews

Know Your Stuff

Comments are closed.