Νέο ποδηλατικό κιτ για το γυναικείο κοινό από την Kask

Το πακέτο με την ονομασία «Προστατέψτε το στυλ σας», σχεδιάστηκε από την πρώην επαγγελματία Iris Slappendel  και στοχεύει στο να εξοπλίσει τις γυναίκες με το κιτ που χρειάζονται για να «επιδιώξουν τα όνειρά τους».

Η εταιρεία Kask κυκλοφόρησε μια νέα σειρά κιτ ειδικά σχεδιασμένη για γυναίκες ποδηλάτες, ως συνέχεια της πρωτοβουλίας της «Kask for Women».

Ο σκοπός της πρωτοβουλίας, σύμφωνα με την Kask, είναι να «ενδυναμώσει και να εμπνεύσει τις γυναίκες να συνεχίσουν τα όνειρά τους», με τη βοήθεια ενός υψηλής απόδοσης κιτ σχεδιασμένου με τις ανάγκες τους στο μυαλό.

Η συλλογή αποτελεί μέρος της μάρκας ενδυμάτων της Kask, «Koo» – η οποία ξεκίνησε νωρίτερα το χρόνο με μια σειρά από γυαλιά ηλίου. Το νέο κιτ ρουχισμού για γυναίκες, χρησιμοποιεί το μότο «Προστατέψτε το στυλ σας».

Το κιτ σχεδιάστηκε από την πρώην πρωταθλήτρια αγώνων δρόμου Iris Slappendel. Η ίδια έχει ήδη σχεδιάσει ποδηλατικά ρούχα για πολλά εμπορικά σήματα.

Η Slappendel, η οποία ολοκλήρωσε μια σειρά μαθημάτων UCI Sports Director μετά την 12χρονη καριέρα της, έχει τη δική της ετικέτα – την Iris.

Το κιτ – το οποίο είναι αρκετά καλοκαιρινό, αλλά θα βόλευε και στο προπονητήριο κατά τη διάρκεια του χειμώνα – αποτελείται από ένα κράνος Protone , μπλουζάκι, κάλτσες και καπελάκι ποδηλασίας.

«Σχεδιάζω ποδηλατικά ρούχα που είναι μοντέρνα, έτσι ώστε να έχετε περισσότερη διασκέδαση στο ποδήλατό σας. Κατά τη σχεδίαση της σειράς «Προστατεύστε το στυλ σας» επηρεάστηκα από τολμηρά χρώματα και γεωμετρικές γραμμές. Ήταν πολύ διασκεδαστικό να πειραματίζομαι για το πού θα ταιριάζουν καλύτερα και είμαι πραγματικά ευχαριστημένη με το πώς τα στοιχεία έχουν αποδειχθεί, λειτουργούν πραγματικά καλά μαζί», δηλώνει η Slappendel.

Το κιτ έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί στην Ιταλία και δοκιμάστηκε από την Ιταλίδα πρωταθλήτρια Elisa Longo Borghini.

Σχολιάζοντας τη συλλογή, η διευθύντρια της KASK Cycling Ylenia Battistello δήλωσε: «Γνωρίζοντας ότι οι  γυναίκες απολαμβάνουν να βλέπουν συγκεκριμένα γυναικεία προϊόντα στο κατάστημα, είμαστε πραγματικά περήφανοι για το συγκεκριμένο κιτ Δεν προσφέρει συμβιβασμούς όσον αφορά την απόδοση, τα υλικά ή την εφαρμογή και τα σχέδια της Iris κάνουν μια σταθερή δήλωση».

Το νέο κιτ θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως στα μέσα Δεκεμβρίου – ακριβώς εγκαίρως για τα Χριστούγεννα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Πότε είναι η κατάλληλη ώρα της ημέρας για προπόνηση;

Είναι καλύτερο να κάνουμε ποδήλατο νωρίς το πρωί, να κάνουμε μια βόλτα πριν το μεσημεριανό…