Η εταιρεία Strava κυκλοφόρησε το εξατομικευμένο βίντεο των αθλητικών μας δραστηριοτήτων για το 2017. Η λειτουργία αυτή, είναι διαθέσιμη για όλα τα μέλη του ιστότοπου του κοινωνικού δικτύου. Ήρθε η ώρα λοιπόν να δούμε πώς τα πήγαμε, σε σχέση με τον μεγαλύτερο μας “αντίπαλο”, που συνήθως είναι αυτός με τον οποίο κάναμε μαζί τα περισσότερα χιλιόμετρα μέσα στο 2017.

Τα βίντεο, τα οποία είναι εξατομικευμένα σε μεμονωμένους χρήστες, δείχνουν τα βασικά στατιστικά στοιχεία μας από τις τελευταίες 365 ημέρες, συμπεριλαμβανομένων των αποστάσεων που διανύουμε, των ενεργών ημερών, τα συνολικά υψομετρικά, τα νέα PR και πολλά άλλα.

Οι πληροφορίες συγκεντρώνονται σε ένα μικρό βίντεο, το οποίο διαθέτει χάρτες των αγαπημένων μας διαδρομών, στατιστικές, τα περισσότερα kudos καθώς και μερικές από τις εικόνες μας από το 2017.

Πώς γίνεται

Strava “My Year in Sport” – Η αθλητική μας δραστηριότητα

Κάνουμε κλικ στο 2017.strava.com για να χορηγήσουμε άδεια στη Strava να χρησιμοποιεί τα δεδομένα μας και να δούμε το εξατομικευμένο μας βίντεο.

Τα εξατομικευμένα βίντεο καταρτίζονται στο πλαίσιο της ετήσιας εκστρατείας στο σπορ της Strava. Σύμφωνα με τον ιστότοπο, κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους, δεκάδες εκατομμύρια αθλητών, σε 195 χώρες, ανέβασαν δραστηριότητες μέσω του Strava.

Η εταιρία δηλώνει: «Ήρθε η ώρα να γιορτάσετε το 2017 στο Strava. Πατήσατε τη γραμμή, σκάψατε βαθιά, επιτύχατε (και ίσως κάνατε τρελά πρόσωπα και θορύβους κατά μήκος της διαδρομής). Ελέγξτε αυτήν την εξατομικευμένη ανακεφαλαίωση του έτους σας και συγχαρητήρια που είστε μέρος της απίστευτης κοινότητας αθλητών του Strava».

Κάποια άλλα στατιστικά στοιχεία από την Strava περιλαμβάνουν το γεγονός ότι 16 δραστηριότητες μεταφέρονται στο Strava κάθε δευτερόλεπτο, καλύφθηκαν συνολικά 8,4 δισεκατομμύρια χιλιόμετρα και 2,3 δισεκατομμύρια kudos δόθηκαν παγκοσμίως.

Είναι ένα έτος γεμάτο γεγονότα για τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, στα οποία συμπεριλαμβανόταν η κυκλοφορία του Strava Post, ενός blog που μας επιτρέπει να μοιραζόμαστε περισσότερες πληροφορίες, ιστορίες, συνταγές ή οτιδήποτε άλλο μπορούμε να σκεφτούμε με τους οπαδούς μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Πρόγραμμα επιθεώρησης Shimano και στην Ευρώπη

Το πρόγραμμα επιθεώρησης και αντικατάστασης για δισκοβραχίονες Hollowtech II 11 ταχυτήτων …