Συνεχίζουμε την προσπάθεια για δέκατη χρονιά, αναβαθμίζουμε τον αγώνα ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΘΗΜΑ:
“Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ Η ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ”

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών περιφέρειας Σερβίων «Οι Άγιοι Ανάργυροι», ο Δήμος Σερβίων-Βελβεντού και ο Δήμος Κοζάνης υπό την αιγίδα της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας Θράκης θα διοργανώσουν φέτος τον “12Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΟΛΥΦΥΤΟΥ” την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017 και ώρα 10:00 με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας του Εθελοντή Αιμοδότη (14 Ιουνίου).

Ο αγώνας είναι κατηγορίας OPEN και μπορούν να συμμετάσχουν αθλητές και αθλήτριες άνω των 16 ετών.

ΑΡΘΡΟ 1: ΕΓΓΡΑΦΕΣ. Για την διαδρομή (53 χλμ.) θα πραγματοποιούνται στην ιστοσελίδα http://racesystem.gr μέχρι την Πέμπτη 15/06/2015 και ώρα 19.00

ΑΡΘΡΟ 2: ΕΚΚΙΝΗΣΗ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ. Η εκκίνηση θα γίνει από την οδό Α. Παπανδρέου και ο τερματισμός του αγώνα στην κεντρική πλατεία των Σερβίων

ΑΡΘΡΟ 3: ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΓΩΝΑ. Σέρβια – Υψηλή Γέφυρα Σερβίων – Βαθύλακκος-. Αμυγδαλιά-Ανατολή-Πύργος Σταυρωτή-Κοντοβούνι-Σπάρτο-Καισαρειά-Γέφυρα Ρυμνίου-Ρύμνιο-Γούλες-Αυλές-Κρανίδια-Πλατεία Σερβίων 53 χιλιόμετρα περίπου

ΑΡΘΡΟ 4: ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την δημιουργία κάποιας κατηγορίας είναι να υπάρχουν τουλάχιστον 6 συμμετοχές. Σε διαφορετική περίπτωση, οι ποδηλάτες θα ενταχθούν στην αμέσως μικρότερη κατηγορία.
ΑΝΤΡΩΝ: ΚΑΤΩ ΤΩΝ 16-20,21-30,31-40,41-50,51+
ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

ΑΡΘΡΟ 5: ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. Έχουν όσοι διαθέτουν καλή υγεία, καλή φυσική κατάσταση και εμπειρία στο άθλημα της ποδηλασίας δρόμου. Επίσης, θα πρέπει να υπακούουν σε κάθε εντολή των διοργανωτών και της αστυνομίας για την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων. Όλοι οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη ή υποχρέωση για οποιοδήποτε ατύχημα ή φθορά ή απώλεια αγωνιστικού υλικού.

ΑΡΘΡΟ 6: ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ. Οι ποδηλάτες θα πρέπει να βρίσκονται στην αφετηρία 45’ πριν την εκκίνηση. Να φέρουν σε όλη την διάρκεια του αγώνα προστατευτικό ποδηλατικό κράνος. Και τέλος να συμπεριφέρονται προς όλους τους συναθλητές τους σύμφωνα με το αθλητικό πνεύμα.

ΑΡΘΡΟ 7: Το αντίτιμο συμμετοχής είναι 10 ΕΥΡΩ για την διαδρομή των 53χιλ. και θα καταβάλλεται στον εξής τραπεζικό λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας με IBAN GR9001104930000049329600875  κατά την εγγραφή .

Σε όσους εγγραφούν την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα η συμμετοχή θα είναι 15 ΕΥΡΩ
Στο τέλος του αγώνα θα προσφερθεί ελαφρύ γεύμα σε όλους τους συμμετέχοντες ποδηλάτες της μεγάλης διαδρομής.

ΑΡΘΡΟ 8: ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ. Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα αποφασίζει η αγωνόδικος επιτροπή.

ΑΡΘΡΟ 9: Κατά μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν σημεία ανεφοδιασμού με νερά. Επίσης, θα υπάρχει και όχημα περισυλλογής σε περίπτωση βλάβης.

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΑ ΤΗΛ.2464023045, 6978946931, 6973036208 aimodotikosservion@yahoo.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Canyon Aeroad 2024 – Παρουσίαση

Η Canyon κυκλοφόρησε επίσημα την τελευταία έκδοση της ναυαρχίδας του αγωνιστικού ποδηλάτου…