Επέστρεψε η Ομάδα από τον 57ο Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Σερβίας ολοκληρώνοντας την προετοιμασία της ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Δρόμου.

Στο πρώτο ενδιάμεσο sprint του 1ου ετάπ ο Γιώργος Μπούγλας είχε μια άτυχη στιγμή με πτώση και 3 ράμματα στο πόδι αλλάζοντας τους στόχους της Ομάδας, αφού πλέον δεν μπορούσε να σπριντάρει, ο Περικλής Ηλίας σταθερά κοντά στην κορφή συνέχιζε την προετοιμασία του εν όψει της συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Μάραθον.

Πολύ καλή εμφάνιση του Μίλτος Γιαννούτσος σε όλα τα ετάπ του αγώνα αφού παρά την μικρή του εμπειρία κατάφερε να να βρίσκεται πάντα στην σωστή θέση.


Το τελικό αποτέλεσμα με μια 10η θέση στην γενική κατάταξη του Περικλή Ηλία και η 4η θέση στην Ομαδική βαθμολογία κρίνεται ικανοποιητικό με την εξέλιξη του αγώνα.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της Ομάδας Περικλής Ηλίας, Γιώργος Μπούγλας, Μιχάλης Μαυρικάκης, Ζήσης Σούλιος, Γρηγόρης Σουβάτζογλου& Μίλτος Γιαννούτσος για την προσπάθεια και τα αποτελέσματα που κατάφεραν.


Θερμά συγχαρητήρια στον Έλληνα νικητή του αγώνα Χάρη Καστραντά, που μας έδωσε την ευκαιρία να νοιώσουμε Εθνικά υπερήφανοι.


Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας για την συνεχή υποστήριξη τους στην προσπάθεια μας, SpTableware, Ποδήλατα Κεφαλάς SHIMANO CERVICE CENTER Πειραιά, Tofarmakeiomou.gr, Santic – quanzhou Sports CO.,LTD, ErgoNutrition Hellas.


Απολαύστε φωτογραφίες του αγώνα και τα αποτελέσματα της Γενικής κατάταξης.

Κρoνος Νiκαιας & Πeσα Αστeρας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Πότε είναι η κατάλληλη ώρα της ημέρας για προπόνηση;

Είναι καλύτερο να κάνουμε ποδήλατο νωρίς το πρωί, να κάνουμε μια βόλτα πριν το μεσημεριανό…