Ολοκληρώθηκε χθες το ATHENS TRACK GRAND PRIX 2017 που διοργάνωσε ο ΕΟΠ στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ, μεγάλες οι διακρίσεις των αθλητών-τριών μας κάτω από την επίβλεψη των προπονητών μας Nikos Angelidis & Γιώργου Μανιάτη, τους αξίζουν συγχαρητήρια για την επιμέλεια τους.

Στην κατηγορία γυναικών η Ioanna Plega έκλεψε την παράσταση αφού κατέκτησε 3 χρυσά μετάλλια στα αγωνίσματα 200-sprint, elimination & scratch, ενώ η Xristina Printezi είχε μια πολύ καλή παρουσία παρά την ασθένεια που την ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα.

Aναλυτικά


ELIMINATION = 1η ΠΛΕΓΑ, 4η ΠΡΙΝΤΕΖΗ
SCRATCH 1 = 5η ΠΛΕΓΑ
200-SPRINT = 1η ΠΛΕΓΑ, 2η ΠΡΙΝΤΕΖΗ
SCRATCH 2 = 1η ΠΛΕΓΑ
ELIMINATION 2 = 4η ΠΛΕΓΑ


Στην κατηγορία ανδρών ο Nikos Pagonis σαφώς βελτιωμένος με 2 χάλκινα μετάλλια στα αγωνίσματα 200-sprint & keirin είχε την καλύτερη παρουσία, με τους Argyris Sotirakopoulos που ταλαιπωρείται ακόμη μετά τον τραυματισμό του στην Ρωσία μιας και δεν έχει επανέλθει πλήρως, τον Dimitris Koutsonikolis που δείχνει να κάνει ένα δυνατό come-back μετά από την 4ετή του απουσία & την ήρεμη σταθερή δύναμη τον Giannis Faliakakis να δίνουν συνολικά ένα δυνατό παρόν στους αγώνες.

Aναλυτικά


ELIMINATION = 9ος ΚΟΥΤΣΟΝΙΚΟΛΗΣ
SCRATCH 1 = 7ος ΚΟΥΤΣΟΝΙΚΟΛΗΣ
200-SPRINT = 3ος ΠΑΓΩΝΗΣ, 4ος ΣΩΤΗΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, 13ος ΚΟΥΤΣΟΝΙΚΟΛΗΣ & 14ος ΦΑΛΙΑΚΑΚΗΣ
KEIRIN = 3ος ΠΑΓΩΝΗΣ, 5ος ΚΟΥΤΣΟΝΙΚΟΛΗΣ, 6ος ΣΩΤΗΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ & 10ος ΦΑΛΙΑΚΑΚΗΣ


Παράλληλα διεξήχθη το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Πίστας όπου ο Σωτηρακόπουλος βραβεύτηκε με 2 αργυρά μετάλλια στα αγωνίσματα 200sprint & keirin.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές-τριές μας για τις επιδόσεις τους.


Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας Tofarmakeiomou.gr, Ποδήλατα Κεφαλάς, SpTableware για την αδιάκοπη στήριξη στην προσπάθεια των αθλητών μας, ευχαριστούμε το κατάστημα Tsirikos Bikes για την χορηγία των κορυφαίων CASCO SPEED TIME TRIAL HELMETS.

Κρονος Νικαιας & Πεσα Αστερας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Βασικοί κανόνες για διαλλειματική προπόνηση

Η διαλειμματική προπόνηση παίζει ζωτικό ρόλο στην ανάπτυξη κάθε αθλητή, είτε είναι χομπίστ…