Μεταγραφές 2017 – Barguil, Kristoff και Nieve

Warren Barguil

Ο Warren Barguil, νικητής 2 εταπ στο φετινό Γύρο Γαλλίας και της πουά φανέλας, ανακοίνωσε ότι υπογράφει συμβόλαιο με την  Fortuneo-Oscaro. Η υπογραφή ενός από τα ανερχόμενα αστέρια της γαλλικής ποδηλασίας είναι μεγάλη υπόθεση για την Pro Continental ομάδα, η οποία έχει μεγάλες φιλοδοξίες.

Ο 25χρονος Barguil δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω στη Fortuneo-Oscaro. Έχω παρακολουθήσει την ομάδα να δυναμώνει τα τελευταία χρόνια. Ο τελευταίος Γύρος Γαλλίας, έδειξε ότι έχουν μια πολύ συμπαγή ομάδα και άτομα ικανά να πάρουν πραγματικά καλές κατατάξεις, σε αυτό το επίπεδο του ανταγωνισμού».

«Ο Emmanuel Hubert έχει τη φιλοδοξία να αναπτύξει περαιτέρω την ομάδα, το οποίο βρίσκω συναρπαστικό. Αυτό συμπίπτει με την επίτευξη αποτελεσμάτων σε μεγαλύτερες διεθνείς διοργανώσεις, διατηρώντας παράλληλα ένα οικογενειακό κλίμα»

«…Καταλαβαίνει πώς θέλω να λειτουργήσω στα πρότυπα αυτού που κατάφερα να κάνω στον τελευταίο Γύρο Γαλλίας – να αφήσει δηλαδή τη φυσική μου επιθετική ιδιοσυγκρασία να κάνει πράξεις».

O επόμενος στόχος του Barguil είναι να ηγηθεί της ομάδας στον Γύρο Γαλλίας 2018.

Alexander Kristoff

Ο Alexander Kristoff υπέγραψε με την καινούργια του ομάδα ΟΑΕ Team Emirates.

Σε μια ανάρτηση στο Facebook, η UAE Team Emirates δήλωσε ότι έχει «καταλήξει σε συμφωνία με τον ποδηλάτη για τις σεζόν 2018 και 2019».

Η ομάδα πρόσθεσε: «Η οριστική σύμβαση θα υπογραφεί τις επόμενες εβδομάδες, μετά από ορισμένες δοκιμές ρουτίνας από το ιατρικό προσωπικό της ομάδας»

Ο Kristoff, ο οποίος μόλις έκλεισε τα 30, είχε απογοητευτικό Tour Γύρο Γαλλίας, αλλά κέρδισε το Prudential RideLondon-Surrey Classic την Κυριακή, την πρώτη έκδοση του, από τότε που ο αγώνας ανέβηκε στην κατηγορία UCI WorldTour.

Mikel Nieve

Ο 33χρονος Mikel Nieve  υπέγραψε με την Orica – Scott για τις σεζόν 2018, 2019. Ήδη η ομάδα προσθέτει ακόμα ένα ανηφορίστα στους Esteban Chaves, και στα αδέρφια Simon και Adam Yates.

Ο Βάσκος δήλωσε «…Γνωρίζω τους Esteban και τα αδέρφια Yates. Αν και είναι νέοι, έχουν μεγάλο ταλέντο και θα καταφέρουν μεγάλα πράγματα»

«Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει σημαντικές νίκες και να είμαι μέρος αυτού. Θέλω να είμαι σε μεγάλες διοργανώσεις και σε ορεινά εταπ να είμαι κοντά τους για να τους βοηθάω».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Γιατί πρέπει να αποφεύγουμε τα αναψυκτικά;

Όλοι αναζητάμε ένα παγωμένο αναψυκτικό, στη μέση μιας καλοκαιρινής προπόνησης. Όμως μακροπ…