Share on Facebook Share on Twitter Η κρέπα είναι το απόλυτο γρήγορο φαγητό. Μπορούμε μέσα σε 20΄, να φτιάξουμε μια τεράστια παρτίδα κρέπες, να τα αφήσουμε να κρυώσουν και να τα τυλίξουμε σε πλαστικές σακούλες. Τα βάζουμε στην συντήρηση ή την κατάψυξη και τα τρώμε κρύα ή να ζεσταίνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων! Η συγκεκριμένη έκδοση, μέ έξτρα δόση πρωτεΐνης, θα μας κρατήσει γεμάτους περισσότερο και θα μας βοηθήσει να πάρουμε την δόση πρωτεϊνης που χρειάζεται το σώμα μας. Βάζουμε στην κρέπα μας φρούτα ή φυστικοβούτυρο, ή απλώς τις τρώμε όπως είναι! Συστατικά Βρώμη, 2/3 φλιτζανιού Σκόνη πρωτεΐνης βανίλια καραμέλα, 2 κουταλιές Αλάτι, 1 πρέζα Γάλα αμυγδάλου, 1 φλιτζάνι Ασπράδια αυγών, 2 Λάδι καρύδας, 1-1 / 2 κουταλάκι Οδηγίες Συνδυάζουμε τα συστατικά στο μπλέντερ. Ρίχνουμε 1/3 φλιτζανιού βούτυρο, σε ένα τηγάνι και το βάζουμε σε μέτρια φωτιά. Όταν αρχίζουν να σχηματίζονται φυσαλίδες, ρίχνουμε τη κρέπα, την αναποδογυρίζουμε και τηγανίζουμε για 1′. Προσθέτουμε το έξτρα τοπινγκ και απολαμβάνουμε! Διατροφικά Στοιχεία Μερίδες: 2 Θερμίδες: 246 Λίπος: 7 γρ. Υδατάνθρακες: 27 γρ. Πρωτεϊνη: 19 γρ.