Ποδηλατοπορεία για τον αδικοχαμένο Μανώλη Αγριμάκη

Ποδηλατοπορεία στη μνήμη του αδκοχαμένου Μανώλη Αγριμάκη, αυτή την Κυριακή, με αφετηρία την πλατεία Αγοράς…

Ο ποδηλατικός Όμιλος Τάλως Χανίων και οι φίλοι του αδικοχαμένου, Μανώλη Αγριμάκη διοργανώνουν ποδηλατοπορεία από την πλατεία της Αγοράς μέχρι το χωριό Φουρνές την Κυριακή 01/04 στις 10 π.μ., με σύνθημα: «Σεβασμός στους ποδηλάτες».

Ο Μανώλης Αγριμάκης, πρώην διεθνής με την ομάδα των εφήβων, άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο στις 23/03 στις 11 το πρωί, όταν ένας 67χρονος αιφνιδιάστηκε με αποτέλεσμα την μοιραία σύγκρουση στην περιοχή των Λάκκων.

Μία στιγμή απροσεξίας στερεί από δύο αγοράκια ηλικίας 2 και 4 ετών τον πατέρα τους και το μήνυμα που πρέπει να δοθεί την Κυριακή πρέπει να είναι ηχηρό.

Στο μεταξύ, ένας γνωστός Χανιώτης συμπολίτης μας ο Αστυνομικός στο επάγγελμα, αλλά με μακρά πορεία στους αθλητικούς στίβους (και δη στον υγρό στίβο) Κώστα Νικολαντωνάκης, σχολιάζοντας σε μέσο κοινωνικό δικτύωσης την ποδηλατοπορεία που θα γίνει την Κυριακή, κατέθεσε την άποψή του και τις προτάσεις του που άπτονται και με τη δημιουργία πρότυπου πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής, εις μνήμη του Μανώλη Αγριμάκη.

Η ανάρτηση του Κώστα Νικολαντωνάκη:

Καλό θα ήταν να υπάρχουν και σωστά πάρκα κυκλοφοριακης αγωγής που μπορούν να μαθαίνουν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και να περνάει ευχάριστα και δημιουργικά ένα νέο παιδί με την σωστή καθοδήγηση μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων από ΜΚΟ όπως Ποδηλάτρης αθλητικών σωματείων ποδηλασίας Τάλως Κύδων και από υπηρεσίες όπως της Ελληνικής Αστυνομίας ακόμα και από ινστιτούτα ασφαλούς οδήγησης όπως ΙΟΑΣ Μυλωνάς να γίνονται φεστιβάλ και άλλες πολλές δράσεις.

Δείτε το πάρκο κυκλοφοριακης αγωγής πρότυπο για την Κρήτη σε 4 στρεμματα με λειτουργία κάθε μέρα με προσωπικό φυσικά στο Ηράκλειο και όχι τα παρατημένα στο Δήμο Χανίων…. Εγώ προτείνω σε όλους που ασχολούνται με την ποδηλασία ένα πρότυπο πάρκο κυκλοφοριακης αγωγής εις μνήμη του φίλου μας ..

Πηγή http://eparxies.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

18ο εταπ – Πρώτη νίκη στο Tour για Campenaerts

Ο αθλητής της Lotto Dstny Victor Campenaerts κέρδισε την πρώτη του νίκη στο Tour de France…