Ποδηλατοπορεία για τον αδικοχαμένο Μανώλη Αγριμάκη

Πλημμύρισαν σήμερα τα Χανιά από ποδηλάτες του Ποδηλατικού Ομίλου “Τάλως” και φίλους του αδικοχαμένου Μανώλη Αγριμάκη, σε μια πορεία διαμαρτυρίας και ευαισθητοποίησης γύρω από το θέμα του σεβασμού στους ποδηλάτες.

“Η θλίψη μας είναι μεγάλη που έφυγε έτσι απρόσμενα ένα πολύ καλό παιδί και ποδηλάτης” ανέφερε ο πρόεδρος του Συλλόγου, Κοπανάκης Ιωάννης. “Ο Μανώλης μπο

ρεί να είχε κάνει την διαδρομή αυτή εκατοντάδες φορές, και ήξερε πολύ καλά τον δρόμο ενώ σε αντίθεση με όσα λένε κάποιοι ο άτυχος Μανώλης φορούσε κράνος” είπε αναφερόμενος στον τραγικό δυστύχημα του.

Παράλληλα, ο κος Κοπανάκης προανήγγειλε την διοργάνωση ενός αγώνα εις μνήμη του σε ένα περίπου χρόνο από τώρα.

Όσον αφορά την ασφάλεια των ποδηλάτων στα Χανιά, τόνισε ότι δεν υπάρχει καθόλου ασφάλεια, “δεν υπάρχει καμία παιδεία στους οδηγούς”. Κλείνοντας, τόνισε ότι τα πράγματα γίνονται πιο αυστηρά για τον ίδιο το σύλλογο “Τάλως”, μέλος του οποίου ήταν ο Μανώλης, τονίζοντας πώς “Πραγματοποιήσαμε συναντήσεις με τους προπονητές και τονίσαμε αθλητής που παραβιάζει κόκκινο για οποιοδήποτε λόγο, χωρίς κράνος κτλ φεύγει από την ομάδα, ας είναι και ο καλύτερος του συλλόγου.”

Πριν την έναρξη της ποδηλατοπορείας, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή ενώ ορισμένοι από τους ποδηλάτες εθελοντικά θα μεταβούν μέχρι το σημείο που έγινε το δυστύχημα και θα φυτέψουν δυο μικρά δεντράκια.

Πηγή http://flashnews.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Amstel Gold Race 2024 – Νικητής ο Tom Pidcock

Μετά από μια κούρσα φθοράς όλη την ημέρα στο Amstel Gold Race, ο Tom Pidcock αναδείχθηκε ν…