“Αρχαία Ήλιδα – Αρχαία Ολυμπία Ποδηλατώντας” 2018 – “Πάρης Κατσούφης” – Δελτίο τύπου

7η “Αρχαία Ήλιδα – Αρχαία Ολυμπία Ποδηλατώντας”! Σε τροχιά προετοιμασίας και φέτος για να ενώσουμε τους δύο τόσο σημαντικούς αρχαιολογικούς τόπους! Επιλέξτε μεταξύ των δύο κλασικών πλέον διαδρομών! Ασφάλτινη με 55 εύκολα χιλιόμετρα, γεμάτη με τα χρώματα και αρώματα της Άνοιξης! Χωμάτινη, με 50+ χιλιόμετρα γεμάτα οριακές καταστάσεις και αδρεναλίνη, ανάμεσα στα δέντρα, τα αμπέλια και τους λόφους της ημιορεινής Ηλεία.

Η φετινή εκδήλωση αφιερώνεται στο καλύτερο μέλος των ΦΠΗ. Στον άνθρωπο που μας βοηθούσε χωρίς να το ξέρει κανείς. Σε αυτόν που έκανε κάθε χρόνο ολόκληρο ταξίδι από το Μαϊάμι για να συμμετάσχει σε αυτή τη διοργάνωση και που “έφυγε” τόσο άδικα, μετά από τροχαίο δυστύχημα την ώρα που ποδηλατούσε. Στον ΚΥΡΙΟ Πάρη Κατσούφη. Στο Νο 1!

Για την ιστορία, οι Φίλοι Ποδηλάτου Ήλιδας είναι ένας σύλλογος με έδρα την Αμαλιάδα του νομού Ηλείας ο οποίος έχει ως στόχο μέσα από τις ποδηλατικές δράσεις και εκδηλώσεις την προώθηση της αγάπης για το ποδήλατο και της ερασιτεχνικής ποδηλασίας ως κύριο μέσο μετακίνησης και ως τρόπο ζωής.

Περισσότερες πληροφορίες στο Facebook ως “Φίλοι Ποδηλάτου Ήλιδας” και στο Instagram ως “elis_bicycle_friends”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Γιατί πρέπει να αποφεύγουμε τα αναψυκτικά;

Όλοι αναζητάμε ένα παγωμένο αναψυκτικό, στη μέση μιας καλοκαιρινής προπόνησης. Όμως μακροπ…