Η Pissei γίνεται ροζ για το Giro – Δελτίο Τύπου

Η Pissei γιορτάζει το 101ο Giro d’Italia με μια ειδική έκδοση του Cartoon Jersey. Η Pissei βρίσκεται στην εκδήλωση, ως συνεργάτης της ομάδας Wilier Triestina – Selle Italia, γι ‘αυτό και μια σειρά διαδικτύου είναι διαθέσιμη online www.pissei.com.

Τα αστεία γραφικά Cartoon Giro έχουν επανέλθει σε ροζ χρώμα. Ένα υψηλής ποιότητας jersey σε περιορισμένη έκδοση είναι διαθέσιμο online για τους οπαδούς του Giro d’Italia που αγαπούν την άνεση και την απόδοση των προϊόντων Pissei.

Χάρη στο σχέδιο Easy fit, το Cartoon Jersey ταιριάζει σε κάθε τύπο σωματικής διάπλασης. Η ελαστική ζώνη μέσης με επικάλυψη σιλικόνης ολοκληρώνει αυτή τη φανέλα, χαρίζοντας στον ποδηλάτη άνετη διαδρομή. Τα μανίκια που έχουν κοπεί με λέιζερ δημιουργούν τέλεια εφαρμογή, άνεση και σταθερή πίεση στο δέρμα. Η πλάτη είναι φτιαγμένη από μαλακό διαπνέων υλικό, ώστε να μας κρατά δροσερούς και τις καλοκαιρινές ημέρες.

Με το Cartoon Giro κάθε οπαδός μπορεί να φορέσει το στυλ Pissei με μια ιδιαίτερη ρο απόχρωση, που κάνει όλους να σκεφτούν τον πιο διάσημο ιταλικό αγώνα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Γιατί πρέπει να αποφεύγουμε τα αναψυκτικά;

Όλοι αναζητάμε ένα παγωμένο αναψυκτικό, στη μέση μιας καλοκαιρινής προπόνησης. Όμως μακροπ…