Το ποδηλατικό μπλουζάκι Vuelta Cartoon – Δελτίο Τύπου

Οι τεράστιοι άγονοι χώροι της Ισπανίας. Οι βίαιες ταυρομαχίες όπου χρειάζεται ψυχραιμία για να κερδίσεις τον ταύρο. Το μεγαλείο των παραλιών. Η Ισπανία αναγνωρίζεται παγκοσμίως για αυτές τις ιδιαιτερότητες, αλλά από τις 25 Αυγούστου έως τις 16 Σεπτεμβρίου, θα είναι επίσης το θέατρο της πρόκλησης μεταξύ των πρωταθλητών των δύο τροχών: Η Vuelta 2018 πρόκειται να ξεκινήσει.

Η Pissei, ιταλική μάρκα ποδηλατικού ρουχισμού, γιορτάζει τον 3ο μεγαλύτερο αγώνα στο διεθνές πανόραμα με μια νέα διαδικτυακή σειρά. Η σειρά La Vuelta, η οποία διατίθεται στο διαδίκτυο στη διεύθυνση www.pissei.com, είναι η 3η διαδικτυακή σειρά αφιερωμένη σε έναν μεγάλο αγώνα, μετά την επιτυχία των σειρών Giro d’italia και Tour de France.

Το Vuelta Cartoon jersey επαναλαμβάνει τα χρώματα του Sanremo Cartoon με κόκκινες αποχρώσεις, χαρακτηριστικές της Ισπανίας. Στην πραγματικότητα, η φανέλα Amarillo είναι το σύμβολο της πρωτοκαθεδρίας στον ισπανικό αγώνα δρόμου.


Χάρη στο σχέδιο Easy fit, η φανέλα είναι κατάλληλη για οποιαδήποτε σωματική διάπλαση και τα μανίκια που έχουν κοπεί με λέιζερ εξασφαλίζουν τέλεια εφαρμογή και άνεση, με ομοιογενή πίεση. Το πίσω μέρος, που είναι κατασκευασμένο από μαλακό διαπνέων δίχτυ, εγγυάται την καλύτερη αναπνοή κατά τη διάρκεια των θερμότερων εξόδων.

Η φανέλα La Vuelta Cartoon είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο στη διεύθυνση www.pissei.com στην τιμή των 79,90 €. Ένας διασκεδαστικός και παιχνιδιάρικος τρόπος να ντυθείτε με τα χρώματα της La Vuelta της Ισπανίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Πρόγραμμα επιθεώρησης Shimano και στην Ευρώπη

Το πρόγραμμα επιθεώρησης και αντικατάστασης για δισκοβραχίονες Hollowtech II 11 ταχυτήτων …