Ένα κατάστημα για προπόνηση «εντός», συμπεριλαμβανομένων των πιστοποιημένων προπονητηρίων της Zwift, αξεσουάρ και ανάλογο ρουχισμό «σχεδιασμένων στη Watopia».

Η Zwift, η παγκόσμια ηλεκτρονική πλατφόρμα προπόνησης για ποδηλάτες, δρομείς και τριαθλητές, ανακοινώνει σήμερα την κυκλοφορία του καταστήματος τηςηλεκτρονικού εμπορίου στο www.zwift.com/shop.

Το κατάστημα θα διαθέτει ένα μείγμα προϊόντων που περιλαμβάνει «έξυπνα» προπονητήρια, ράμπες για τρέξιμο, ρουχισμό για ποδηλασία και τρέξιμο, μαζί με μια σειρά αξεσουάρ προπονητηρίων και διάφορα είδη ανεμιστήρων.

Για τους οπαδούς της εταιρείας, το κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου θα στοχεύει στην απλοποίηση της αγοραστικής εμπειρίας, παρέχοντας προπονητικές λύσεις για την κάλυψη όλων των αναγκών και προϋπολογισμών.

Όλα τα προπονητήρια που πωλούνται μέσω του καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου θα έχουν την έγκριση «Πιστοποίηση Zwift». Η πιστοποίηση είναι ένας τρόπος βαθμολόγησης που απονέμεται στα «έξυπνα» προπονητήρια, που πληρούν ή υπερβαίνουν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

Η ομάδα της Zwift ξοδεύει δεκάδες ώρες σε κάθε προπονητήριο, μέσω μιας πλήρους σειράς δοκιμών για να βρει τα καλύτερα προϊόντα στην αγορά. Εξοπλισμός που μετράει με ακρίβεια την ισχύ, προσφέρει εξαιρετικό έλεγχο αντίστασης και διατηρεί την αποδοτικότητα με κάθε συνεδρία, θα αποκτά το σήμα «Zwift Certified». Οι πελάτες μπορούν επομένως να είναι σίγουροι ότι αυτά τα προπονητήρια θα αποδώσουν στα μέγιστα την εμπειρία του Zwift.

Οι εταιρείες προπονητηρίων που θα διατεθούν από την έναρξη θα περιλαμβάνουν τις Tacx, Wahoo, Cycleops, Elite και Kinetic και θα διατείθονται χωρίς προκαταβολή και χωρίς επιλογές χρηματοδότησης.

«Υπάρχει μια μεγάλη επιλογή εκεί έξω σήμερα, η οποία είναι φανταστική για τον πελάτη», λέει ο Jeff Veldhuizen, VP eCommerce στη Zwift. «Μερικές φορές όμως, αυτή η επιλογή μπορεί να προκαλέσει σύγχυση – υπάρχουν πολλές πληροφορίες για να επεξεργαστεί κανείς. Θέλαμε το Zwift.com να είναι ένα κατάστημα μίας στάσης για τις ανάγκες σας στην προπόνηση στο σπίτι».

«Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κάθε προπονητήριο που θα πουλήσουμε, θα προσφέρει την μεγάλη εμπειρία Zwift. Στόχος μας είναι επίσης να δώσουμε λίγο περισσότερη σαφήνεια στις διαφορές μεταξύ πραγμάτων όπως προπονητήρια με τροχούς ή χωρίς τροχούς και σαφώς να περιγράψουμε με ακρίβεια ποια εξαρτήματα ίσως θελήσετε να εξετάσετε. Φυσικά, υπάρχει μια μεγάλη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών πίσω από τη σκηνή, η οποία θα είναι εκεί για να παρέχει περαιτέρω καθοδήγηση εάν το χρειάζεστε».

Παράλληλα με τα προπονητήρια, το www.zwift.com/shop θα διαθέτει επίσης ένα ευρύ φάσμα επιλογών προπονητικών αξεσουάρ από υπολογιστές για τρέξιμο, παλμογράφους και ρουχισμό. Για τους υπάρχοντες οπαδούς της Zwift, το κατάστημα θα ξεκινήσει επίσης με μια ποικιλία προϊόντων ανεμιστήρα, «Designed in Watopia».

«Έχουμε δει μια ισχυρή όρεξη για προϊόντα με το σήμα της Zwift μεταξύ της κοινότητας Zwift και εργαζόμαστε σκληρά για να βρούμε ποιοτικούς συνεργάτες για να μας δώσουν τη δυνατότητα να προσφέρουμε αυτή την πρόταση», προσθέτει ο Jeff Veldhuizen.

«Σχεδιάζουμε επίσης να προσφέρουμε περιορισμένα κιτ διαθέσιμα για τους Zwifters, που θα μπορούν να αγοράσουν μετά την ολοκλήρωση των Zwift challenges, μέσα στο παιχνίδι».

Το κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου είναι τώρα στον αέρα, για την αγορά της Βόρειας Αμερικής για όλες τις αγορές υλικού, εξαρτημάτων και ενδυμάτων. Επίσης, η Zwift θα μεταφέρει τα Zwift Run Pods, ρούχα και αξεσουάρ σε περισσότερες από 55 χώρες διεθνώς. Περαιτέρω τοπικές αναβαθμίσεις θα πραγματοποιηθούν τους προσεχείς μήνες με αποκλειστικά καταστήματα για το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη και την Αυστραλία.

Σχετικά με τη Zwift

Η Zwift είναι μια εταιρεία γυμναστικής που γεννήθηκε από τα παιχνίδια. Είναι ένθερμοι οπαδοί της γυμναστικής,  που επίσης τυχαίνει να είναι έμπειροι προγραμματιστές λογισμικού και βιντεοπαιχνιδιών. Συνδυάζοντας αυτό το πάθος και την βαθιά κατανόηση του fitness, η Zwift είναι η πρώτη εταιρεία που χρησιμοποιεί μαζική τεχνολογία παιχνιδιού για πολλούς παίκτες για να φέρει την υπαίθρια εμπειρία σε εσωτερικούς χώρους.

Οι αθλητές από όλο τον κόσμο μπορούν να προπονούνται και να ανταγωνιστούν μεταξύ τους σε πλούσιους, 3D-δημιουργημένους κόσμους απλά συνδέοντας ασύρματα τις υπάρχουσες συσκευές και το υλικό τους (π.χ. προπονητήρια, βατόμετρα, παλμογράφους κλπ.), μέσω ανοικτού βιομηχανικού προτύπου ANT + και BLE .

Από τον φιλικό ανταγωνισμό, μέχρι τα αγωνιστικά και δομημένα προπονητικά προγράμματα, η Zwift χτίζει μια κοινότητα αθλητών ενωμένων για την επίτευξη μιας καλύτερης εμπειρίας φυσικής κατάστασης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Paris Roubaix 2024 – Νίκη για Mathieu van der Poel

Ο Mathieu van der Poel «δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει» την απόφαση που έλαβε πίσω από τη συ…