Η Trek-Segafredo αλλάζει από Shimano σε SRAM από το 2019

Με το τελευταίο μοντέλο Madone SLR της Trek που έρχεται με δισκόφρενα, τα ποδήλατα της ομάδας Trek-Segafredo θα χρησιμοποιούν ασύρματη ηλεκτρονική μετάδοση SRAM Red eTap και υδραυλικά δισκόφρενα HRD της SRAM. Η συμφωνία ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της Συνάντησης Χορηγών της Trek-Segafredo – μια ετήσια συνάντηση μεταξύ των κύριων εταίρων της ομάδας.

Σύμφωνα με τον Jason Phillips, αγωνιστικό διευθυντή της SRAM, «Είμαστε προετοιμασμένοι να υποστηρίξουμε αυτό το πρόγραμμα παγκόσμιας κλάσης. Αυτή η ομάδα και οι αθλητές της θα μας εκπροσωπούν στο υψηλότερα επίπεδο, σχεδόν σε κάθε μεγάλο αγώνα ανά την υφήλιο. Δεν μπορούμε να περιμένουμε να ξεκινήσουν οι αγώνες του 2019».

Η ανακοίνωση έγινε παράλληλα με την κυκλοφορία των ποδηλάτων της γυναικείας ομάδας Trek-Segafredo και το χρώμα τους για το επόμενο έτος. Η Trek-Segafredo λέει ότι τα χρώματα του ποδηλάτου έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν με τα ποδήλατα της ομάδας των γυναικών για το επόμενο έτος.

Η διοίκηση της ομάδας Trek-Segafredo φαίνεται εξίσου ευχαριστημένη με τη νέα συνεργασία.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε τη SRAM ως το επίσημο συνεργάτη της μετάδοσης στις ομάδες των ανδρών και γυναικών της Trek Segafredo από το 2019», δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της Trek-Segafredo, Matt Shriver. «Η SRAM έχει μια αγωνιστική ιστορία που ταιριάζει απόλυτα με το motto της ομάδας, ‘best in class’. Η ασύρματη μετάδοση SRAM Red eTap και τα υδραυλικά δισκόφρενα αποτελούν ένα βήμα προς τα εμπρός για τις ομάδες μας».

Το κορυφαίο μοντέλο της Trek, Madone SLR για το 2019 έρχεται ήδη με μια σειρά SRAM Red eTap HRD και διατίθεται στις £ 10,550.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Greyhound 120 2024 – Αλλαγές

Το Greyhound 120 αποτελεί μέρος της διοργάνωσης Epic Rides, της μοναδικής διοργάνωσης στην…