Χάλκινο στο πανελλήνιο για τον ΠΣ Μάνδρας – Δελτίο Τύπου

Ιδανικό ξεκίνημα στις υποχρεώσεις της νέας χρονιάς πραγματοποίησε ο ΠΣ Μάνδρας “West Coast”.

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα cyclo cross που φιλοξενήθηκε την Κυριακή στην Πετρούπολη ο Νίκος Μαραγκός κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο αποδεικνύοντας ξανά το πλούσιο ταλέντο του. Ο 19χρονος αθλητής δεν πτοήθηκε ακόμα και όταν χρειάστηκε να αλλάξει δύο φορές ποδήλατο λόγω λάστιχου. Αν και υποχώρησε κάποιες θέσεις, ανέκαμψε γρήγορα με αποτέλεσμα να τερματίσει τρίτος και να χαρίσει άλλη μία επιτυχία στον σύλλογο.

Στον αγώνα συμμετείχε και ο Μιχάλης Μέντης ο οποίος κέρδισε σημαντικές εμπειρίες για το μέλλον. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μαραγκός είναι πρωταθλητής Ελλάδας στην ορεινή ποδηλασία στους έφηβους, ενώ ο ΠΣ Μάνδρας έχει επίσης δύο νίκες σε πανελλήνια με την Αλεξάνδρα Αδάμ στην κατηγορία νεανίδων.

Μία ημέρα νωρίτερα, το Σάββατο, ο σύλλογος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Αθλητές και φίλοι συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της ομάδας, με τον πρόεδρο του ΠΣ Μάνδρας, Σπύρο Τζιτζικάκη, να εύχεται σε όλους μια υγιή και επιτυχημένη χρονιά. Στη συνέχεια ακολούθησαν βραβεύσεις στον Νίκο Μαραγκό, την Αλεξάνδρα Αδάμ και τον Θανάση Αδάμ. Τα βραβεία ήταν μία ευγενική προσφορά του κου. Παντελή Παπάζογλου από τον ΠΣ Κρόνο Νίκαιας, ενώ τα δώρα που μοιράστηκαν οι τυχεροί της όμορφης βραδιάς ήταν ευγενική προσφορά των Κεφαλάς Bikes, Χατζηκανέλλος Bike Stores, Γερμανός Ελευσίνας και Photo Stathi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ρόφημα αποκατάστασης – Πόσο σημαντικό είναι;

Υπάρχει μεγάλη σύγχυση σχετικά με τα ροφήματα αποκατάστασης στην ποδηλασία. Αυτό συμβαίνει…