Αγώνας MTB “St. George Kiafas” – Δελτίο Τύπου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν ανήμερα την Καθαρά Δευτέρα οι αγώνες ορεινής ποδηλασίας “St. George Kiafas” στη Μάνδρα που διοργάνωσε ο ΠΣ Μάνδρας “West Coast” σε συνεργασία με τον ΠΣ Κρόνο Νίκαιας.

Μία διοργάνωση η οποία έχει λάβει πλέον τον χαρακτήρα θεσμού καθώς διεξάγεται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά προσελκύοντας πλήθος αθλητών και αθλητριών. Ο ηλιόλουστος καιρός στάθηκε σύμμαχος στις προσπάθειές τους και όλοι απόλαυσαν την προσεκτικά σχεδιασμένη διαδρομή, μέσα στο δάσος του Άη Γιώργη Κιάφας, αποτελούμενη από δασικούς δρόμους και μονοπάτια. Οι φετινοί αγώνες είχαν τη λάμψη του Περικλή Ηλία ο οποίος απένειμε τα έπαθλα στους νικητές.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία να στηρίξει τις διοργανώσεις που φιλοξενούνται στον τόπο όπου μεγάλωσε και ανδρώθηκε ποδηλατικά. Η παρουσία του έδωσε κίνητρο στους αθλητές, μικρούς και μεγάλους, ενώ ο ίδιος μοιράστηκε μαζί τους τις πολύτιμες εμπειρίες του από τους διεθνείς αγώνες που λαμβάνει μέρος.

Φυσικά λόγω της ημέρας δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα παραδοσιακά σαρακοστιανά εδέσματα, με τη λαγάνα, τον χαλβά και τις ελιές να έχουν την τιμητική τους. Παράλληλα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που μετά το τέλος τους αγώνα επιδόθηκαν σε ένα… άλλου είδους αγώνα, αυτό του πετάγματος του χαρταετού!

Πολύτιμοι αρωγοί στο “St. George Kiafas” στάθηκαν οι: PhotoStathi, PureWater, Γεύση και Ιδέα Catering, SP Tableware, Kefalas Bikes, tofarmakeiomou.gr, Fabrika΄s, Χατζηκανέλλος Bike Store.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Βασικοί κανόνες για διαλλειματική προπόνηση

Η διαλειμματική προπόνηση παίζει ζωτικό ρόλο στην ανάπτυξη κάθε αθλητή, είτε είναι χομπίστ…