Στα πλαίσια του επιτυχημένου Florina Bike Challenge, διοργανώνεται φέτος η ανάβαση του Βιτσίου, με την ονομασία Vitsi Challenge Γιώργος Πράσσος – Γιώργος Μίλτσης, αφιερωμένο στα παιδιά μας.

Το άνοιγμα των εγγραφών μας είναι αύριο Πέμπτη 1 Αυγούστου και θα υπάρχουν 2 χρονικές περίοδοι. Για πρώτη χρονιά, όσοι επιθυμούν μπορούν να αποκτήσουν το επετειακό μας T-shirt.

Προεγγραφή

Κατά τη διάρκεια της προεγγραφής, μπορείτε να εγγραφείτε με μειωμένο αντίτιμο συμμετοχής και μειωμένο αντίτιμο για το επετειακό μας T-shirt Vitsi Challenge 2019. Η προεγγραφή διαρκεί από 1/8/2019 έως 11/8/2019.

To αντίτιμο συμμετοχής είναι 15 € και το αντίτιμο για το T-shirt στα 10 €.

Εγγραφή

Κατά της διάρκεια της κανονικής εγγραφής, το αντίτιμο συμμετοχής διαμορφώνεται στα 20 € και το αντίτιμο για το T – shirt στα 12 €. Η περίοδος κανονικής εγγραφής διαρκεί από 12/8/2019 έως 12/9/2019.

Καθυστερημένη εγγραφή

Για όσους αποφασίσουν την τελευταία στιγμή, θα έχουμε ένα αριθμό περιορισμένων εγγραφών, στη Γραμματεία την μέρα του αγώνα 15/9/2019, με αντίτιμο συμμετοχής 25 €.

Όλες οι πληροφορίες για τις εγγραφές, το κόστος συμμετοχής, το τρόπο πληρωμής καθώς και για τους κανονισμούς του αγώνα, είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης.

Καλές εγγραφές!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Epic Rides #2 – Οι αλλαγές

Πέρασαν 5 χρόνια από την πρώτη μας εκδήλωση. Επομένως, για το Epic Rides #2, κάποιες αλλαγ…