Ένα σημαντικό ποδηλατικό γεγονός αναμένεται να λάβει χώρα την επόμενη Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας. Πρόκειται για την “1η Ανάβαση Λάλα” ένα αγώνα ανάβασης που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά και αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον όλου του ποδηλατικού κοινού της περιοχής αλλά και ευρύτερα.

Η εκκίνηση θα δοθεί μπροστά από το Δημαρχείο της Αρχαίας Ολυμπίας και περνώντας από τον αρχαιολογικό χώρο και την Ολυμπιακή Ακαδημία θα ανηφορίσει προς το χωριό Μιράκα με στόχο τον τερματισμό στο χωριό Λάλα.

Η διαδρομή πανέμορφη και πέραν της ιστορικότητας του μέρους θα αποζημιώσει τους συμμετέχοντες με το φυσικό της κάλλος και την ποιότητα του οδοστρώματος.

Οι κατηγορίες που θα έχει ο αγώνας θα είναι: Άνδρες/Νέοι, Γυναίκες, Νεάνιδες, ‘Έφηβοι, Μάστερς(όλες) ΟΠΕΝ (19+ ΕΤΩΝ).

Στους πρώτους των κατηγοριών που θα συμπληρωθούν με 6 συμμετέχοντες σε κάθε κατηγορία θα δοθεί χρηματικό έπαθλο και κύπελλο ενώ θα δοθούν μετάλλια και διπλώματα σε όσους συμπληρώσουν την 6άδα των νικητών της κατηγορίας.

Ο αγώνας θα εκκινήσει με όλες τις κατηγορίες του ταυτόχρονα στις 10:00 ενώ η γραμματεία για την παραλαβή αριθμού και δήλωση συμμετοχής θα είναι ανοικτή από τις 8πμ.

Οι χορηγοί της διοργάνωσης είναι οι: “ΠΑΡΡΑΣ” ηλεκτρικές συσκευές , και “BEVOUDAS” Group of Companies ενώ πολύτιμη η συμβολή των Σαμαρειτών Αμαλιάδας, της Διασωστικής Ομάδας Ηλείας και την ΜΟΤΟΛΕΑ.

Για πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα στο τηλ 6945701052 Κος Τσόκος Παναγιώτη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Tour de France 2020 – Λίστα εκκίνησης

Το Tour de France  2020 εκκινεί το Σάββατο 29 Αυγούστου στη Νίκαια, με 176 αθλητές στη γρα…