Η Rapha δοκιμάζει τον φθινοπωρινό καιρό, χάρη σε μια νέα συνεργασία με την εταιρεία Gore-Tex. Χρησιμοποιώντας υφάσματα Gore-Tex, η Rapha δημιούργησε τρία νέα αδιάβροχα ποδηλατικά τζάκετ, που σχεδιάστηκαν για σκληρές συνθήκες: το Pro Team Lightweight Gore-Tex (€ 260), το Pro Team Insulated Gore-Tex (€ 375) και το Explore Gore-Tex Pullover (€ 300).

Τα Pro Team Lightweight Gore-Tex και Pro Team Insulated Gore-Tex Jacket είναι επίσης διαθέσιμα σε γυναικεία μεγέθη. Μιλώντας για χρώματα, τα Lightweight και Insulated είναι διαθέσιμα σε μαύρο χρώμα για άνδρες και γυναίκες και το Explore διατίθεται σε Dark Navy, Plum και Dark Yellow για άνδρες και το Dark Navy για γυναίκες.

«Η συνεργασία της Rapha με τις τεχνολογίες προϊόντων Gore-Tex, ξεκινώντας το φθινόπωρο του 2019, αποτελεί μια συναρπαστική ευκαιρία συνεργασίας για δύο μάρκες με ισχυρές κληρονομιές στα τεχνικά προϊόντα», δήλωσε ο Rick Macdonald, υπεύθυνος ευρωπαϊκών πωλήσεων στην W.L.Gore & Associates Fabric Division. «Οι συλλογές θα χαρακτηρίσουν την πρωτοποριακή προσέγγιση της Gore για το τι είναι δυνατό στην τεχνολογία υφασμάτων για την ποδηλασία δρόμου».

Από αριστερά προς δεξιά – Pro Team Lightweight Gore-Tex, Pro Team Insulated Gore-Tex και Explore Gore-Tex Pullover Jacket.

Pro Team Lightweight Gore-Tex: Αποτελεί ένα ελαφρύ και εύκολα συσκευάσιμο ρούχο της Rapha που χρησιμοποιεί το ύφασμα Gore-Tex ShakeDry.

Pro Team Insulated Gore-Tex: Επίσης χρησιμοποιεί το ShakeDry, αλλά υποστηρίζεται και από το PolarTec Alpha, μια ελαφριά συνθετική μόνωση που αναπτύχθηκε για τους Αμερικανούς στρατιώτες.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η εταιρία χρησιμοποιεί το PolarTec Alpha – το υλικό χρησιμοποιείται για την μόνωση μερικών από τα άλλα τζάκετ όπως Brevet Insulated Jacket, Pro Team Insulated Gilet και πολλά άλλα.

Explore Gore-Tex Pullover: Χρησιμοποιεί το Gore-Tex Active ελαφρύ ύφασμα τριών στρωμάτων. Αυτό το πουλόβερ προορίζεται να είναι μια πιο χαλαρή εφαρμογή για χρήση πάνω και έξω από το ποδήλατο.

Όπως θα περιμέναμε, το νέα αδιάβροχα διαθέτουν επίσης κολλημένες ραφές, ανοίγματα για εξαερισμό, αντανακλαστικά λογότυπα και ελαστικές μανσέτες.

«Η Rapha και η Gore-Tex ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή της τεχνικής καινοτομίας των προϊόντων», δήλωσε ο Alex Valdman, διευθυντής σχεδιασμού της Rapha.

«Αυτή η συνεργασία είναι μόνο η αρχή των κοινών μας προσπαθειών για μακροπρόθεσμη ανάπτυξη προϊόντων. Το Gore-Tex είναι ένα κρίσιμο συστατικό στα αδιάβροχα ρούχα για ακραίες συνθήκες και είμαστε σίγουροι ότι τα τζάκετ Rapha + Gore-Tex θα αντέξουν τις πιο υγρές καιρικές συνθήκες».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου – Ανεβείτε στη σέλα!

H 3η Ιουνίου έχει οριστεί από τον ΟΗΕ ως Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου (World Bicycle Day). Η …