Με τις παρούσες συνθήκες λόγω της γενικευμένης καραντίνας, δεν θα είναι απίθανο να βρείτε τον Geraint Thomas σε μια διαδρομή σας στο Zwift.

Αυτό άλλωστε θα γίνει πραγματικότητα, καθώς ο νικητής του Tour de France θα ολοκληρώσει 3 «βόλτες» 12 ωρών στην πλατφόρμα για να συγκεντρώσει χρήματα για το ΕΣΥ της Αγγλίας.

Την ερχόμενη Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή, ο Geraint Thomas θα αναλάβει την πρόκληση από το γκαράζ του, με τους ανθρώπους να μπορούν να ποδηλατήσουν μαζί με τον Ουαλό ή να τον παρακολουθήσουν ζωντανά στη σελίδα του στο Facebook.

«Προφανώς είναι πολύ δύσκολες στιγμές αλλά, όπως όλοι γνωρίζουμε, το ΕΣΥ κάνει μια απίστευτη δουλειά», δήλωσε ο Thomas.

«Δεν είμαι σίγουρος αν έχετε δει αλλά η Ineos και η ομάδα δουλεύουν εξαιρετικά σκληρά για να στείλουν αντισηπτικά για τα χέρια σε νοσοκομεία σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και θέλησα να βοηθήσω με κάθε μικρό τρόπο που θα μπορούσα. Το μόνο που γνωρίζω είναι να ποδηλατώ, έτσι σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να κάνω μια μεγάλη φιλανθρωπική οργάνωση και να αντικατοπτρίσω τις σκληρές βάρδιες των εργαζομένων των νοσοκομείων».

Η σελίδα Go Fund Me έχει ήδη συγκεντρώσει σχεδόν £ 13,000 τη στιγμή που γράφτηκε το άρθρο, με το στόχο της συγκέντρωσης χρημάτων να φτάνει τα £ 100,000.

Ο Thomas θα έχει μια προθέρμανση, την Κυριακή 12 Απριλίου, καθώς συμμετέχει στην πρώτη εκδήλωση της Team Ineos στο Zwift, μαζί με τον Chris Froome και την υπόλοιπη ομάδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ελαστικά Specialized S-Works Mondo

Η Specialized κυκλοφόρησε ένα νέο ελαστικό tubeless, το S-Works Mondo. Η εταιρία δηλώνει ό…