Συνάντηση με τους εκπροσώπους της Ελληνικής Ένωσης Ορεινής Ποδηλασίας κυρίους Παναγιώτη Κουμερτά και Φώτη Παναγούλια είχε ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης μετά από πρωτοβουλία του αντιπροέδρου του ΠΑΟΔΗΠ Γιώργου Κυρίτση.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η πρόταση για την δημιουργία στον Δήμο Παιανίας Ποδηλατικού Πάρκου έκτασης 2 στρεμμάτων περίπου από την ΕΕΟΠ αντίστοιχο με εκείνο που έχει δημιουργηθεί στην Πάτρα. Το pump truck (περί αυτού πρόκειται) είναι μια χωμάτινη διαδρομή με στροφές, ευθείες, στροφές με ανασηκωμένο χώμα, τεχνητά κυματοειδή εμπόδια και μικρά άλματα. Ξεκίνησε ως ένας χώρος για την προπόνηση των αθλητών της ορεινή ποδηλασίας και εξελίχθηκε σε μια διασκεδαστική και ασφαλή δραστηριότητα για όλα τα επίπεδα και ηλικίες ποδηλατών.

Για την κατασκευή, την οποία θα αναλάβει η ΕΕΟΠ με τη συνέργεια του Δήμου Παιανίας, απαιτείται μόνο χώμα και ξύλο ενώ ο μέγιστος χρόνος ολοκλήρωσης και χρήσης του είναι οι 60 μέρες.

Η συνάντηση θα επαναληφθεί σε σύντομο χρόνο και με την συμμετοχή των υπηρεσιών του Δήμου Παιανίας ώστε να εξεταστούν συγκεκριμένοι χώροι που να πληρούν τις προϋποθέσεις για την δημιουργία του ποδηλατικού πάρκου.

Πηγή: Δήμος Παιανίας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

3ο εταπ – Ο Dan Martin φέρνει τη νίκη

Περιληπτικά: Ο Dan Martin (Israel Star-Up Nation) κέρδισε το 3ο εταπ της Vuelta a España 2…