Οι δυνατότητες ανάλυσης τμημάτων (segments) του βαθμολογικού πίνακα και των τμημάτων Strava θα είναι διαθέσιμες μόνο για συνδρομητές επί πληρωμή, ως μέρος μιας σημαντικής αναθεώρησης της εφαρμογής που ξεκινά σήμερα.

Αυτή η αλλαγή θα σημαίνει ότι από τις 18:00 σήμερα 18/5/2020, οι χρήστες του Strava πρέπει να εγγραφούν για να δουν το συνολικό βαθμολογικό πίνακα, να συγκρίνουν ένα αποτέλεσμα segment με οποιονδήποτε άλλο χρήστη, να συγκρίνουν προηγούμενες προσπάθειες ή να απολαύσουν την ανάλυση ενός segment.

Οι δωρεάν χρήστες θα συνεχίσουν να βλέπουν τον χρόνο τους και την οθόνη λεπτομερειών για τα segments που έχουν ολοκληρώσει, θα λαμβάνουν επιτεύγματα για ταχύτερους χρόνους σε ένα segment (αλλά δεν θα βλέπουν τους προηγούμενους χρόνους) και θα βλέπουν το συνολικό top 10 όλων των εποχών. Οι δωρεάν χρήστες μπορούν επίσης να συνεχίσουν να δημιουργούν segments, αλλά δεν θα έχουν πρόσβαση στο συνολικό βαθμολογικό πίνακα σε αυτό το τμήμα.

«Μεταφέρουμε μερικά δωρεάν πράγματα στην πληρωμένη πλευρά», λέει ο επικεφαλής της Strava στο Ηνωμένο Βασίλειο, Simon Klima. «Οι πίνακες κατάταξης segments θα περάσουν στη συνδρομή, αλλά για να είμαστε ξεκάθαροι – τα segments θα εξακολουθούν να είναι δωρεάν για όλους. Ωστόσο, ο ανταγωνισμός σε segments και η ανάλυσή τους θα είναι μέρος της συνδρομής επί πληρωμή».

Ο Klima περιγράφει την αλλαγή ως «…αρκετά θεμελιώδης». Προσθέτει, «Είμαστε μια μικρή εταιρεία, δεν είμαστε ακόμα κερδοφόροι και πρέπει να κάνουμε αυτές τις αλλαγές».

Ένα αντίστοιχο, αναλυτικό μήνυμα από τον ιδρυτή του Strava έχει σταλεί σε όλους τους χρήστες της εφαρμογής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Βασικοί κανόνες για διαλλειματική προπόνηση

Η διαλειμματική προπόνηση παίζει ζωτικό ρόλο στην ανάπτυξη κάθε αθλητή, είτε είναι χομπίστ…