Μια νέα καμπάνια της εταιρίας Lumos, για το νέο της κράνος στο kickstarter. Εκεί μπορούν να συμμετέχουν όλοι και να συνεισφέρουν χρήματα για να μαζευτεί το ποσό των 60.000 δολαρίων μέσα σε ένα μήνα, ώστε να μπει σε παραγωγή το συγκεκριμένος κράνος.

Το Lumos Ultra θα διαθέτει επίσης την επιλογή προσθήκης MIPS. Αυτό είναι ένα επιπλέον χαρακτηριστικό ασφαλείας που είναι ενσωματωμένο στο κράνος για να προσθέσει προστασία έναντι περιστροφικής κίνησης που μεταφέρεται στον εγκέφαλο. Η περιστροφική κίνηση επηρεάζει τον εγκέφαλο και αυξάνει τον κίνδυνο για μικρούς και σοβαρούς εγκεφαλικούς τραυματισμούς.

Το Chips On Board (COB) είναι μια μέθοδος συσκευασίας LED που έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τις πιο συμβατικές τεχνολογίες. Επιτρέπει ένα πιο συμπαγές αποτύπωμα, ενώ παράλληλα προσφέρει υψηλότερη ένταση φωτός που σημαίνει ότι θα σας βλέπουν από μακριά. Είναι επίσης αυτό που δίνει στα φώτα μια πιο ομοιόμορφη εμφάνιση.

Επίσης, αποτελεί το πιο αεριζόμενο κράνος της εταιρίας. Υπάρχουν δημιουργήσει 3 τεράστια κανάλια πίσω, ώστε να διαφεύγει ο ζεστός αέρας, βοηθώντας να διατηρήσει τον αναβάτη δροσερό, είτε σε αστικές μετακινήσεις είτε σε προπόνηση.

Έχουν αρχίσει τα crash tests στα κράνη, τα οποία περνάνε με άφθονο περιθώριο ασφαλείας. Σίγουρα το Ultra θα είναι ένα από τα ασφαλέστερα κράνη στο δρόμο, ακόμη και χωρίς τα φώτα.

Όταν ποδηλατούμε, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για οδήγηση σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Γι ‘αυτό το Ultra είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τα πρότυπα IPX6, για να αντέχει τα στοιχεία και να σας κρατάει φωτεινούς, με ή χωρίς βροχή!

Κράνος Lumos Ultra -Βίντεο

Ένα από τα πράγματα που πρόσεξαν, ήταν το θέμα βάρους. δημιουργώντας πιο αποδοτικές μεθόδους, κατάφεραν να χρησιμοποιήσουν λιγότερο υλικό, αλλά χωρίς συμβιβασμούς στον τομέα της ασφάλειας. Το πρώτο κράνος ζύγιζε 490g,  ενώ το Ultra εκτιμάται ότι θα έχει τελικό βάρος 370g.

Παρακολουθήστε το βίντεο….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Brevet 600 χλμ100+9 Ορθοπεταλιές – Βίντεο

Τι χρειάζεται για να ποδηλατήσεις για 600 συναπτά χλμ; Ψύχραιμο μυαλό, καλά πόδια και μπόλ…