Αν υπάρχει ένα πράγμα που εμείς οι ποδηλάτες ομόφωνα αγαπάμε – πρέπει να είναι η τέχνη Strava.

Και η τέχνη του να ποδηλατείς σε κύκλους, «ζωγραφίζοντας» με το GPS, γίνεται ακόμα καλύτερη τα Χριστούγεννα, όταν ο βετεράνος καλλιτέχνης Anthony Hoyte βγαίνει για να μας εντυπωσιάσει όλους.

Έχοντας ήδη δημιουργήσει μέσω της εφαρμογής Strava έναν χιονάνθρωπο και έναν τάρανδο τα τελευταία χρόνια, φέτος έχει αφαιρέσει τους εποχιακούς χαρακτήρες, υπέρ των απλών μηνυμάτων: Καλά Χριστούγεννα!

Αν το θεωρούμε απλό, μπορούμε μόνο να φανταστούμε ότι η διαδρομή των 127 χλμ, χρειάστηκε πολύ περισσότερη προετοιμασία από μια ανάλογη διαδρομή.

Ο Hoyte επέλεξε να παραδώσει το χαιρετισμό στο Λονδίνο, ξεκινώντας από το Islington στα βόρεια της πρωτεύουσας με το περίγραμμα του Y στο Merry, πριν ολοκληρώσει την υπόλοιπη λέξη. Στη συνέχεια οδήγησε νότια προς το  Hoxton, Bloomsbury και Paddingtonκαι για να γράψει τα «Χριστούγεννα», με την διαδρομή να διαρκεί 9 ώρες και 10΄ στο σύνολο της. Όπως υποψιαζόμαστε, δεν ήταν όλα εύκολα.

Αναφέροντας στο BBC ότι έπρεπε να τροποποιήσει τη διαδρομή «εν κινήσει», δήλωσε: «Υπήρχαν πολλές κλειστές οδοί για το Crossrail και υπήρχαν μερικά περιφραγμένα κτήματα που δεν περίμενα. Επίσης, το «r» [στη λέξη] Χριστούγεννα έπρεπε να πάρει λίγο από το Regent’s Park, αλλά έκλεισε τη στιγμή που έφτασα εκεί».

«Για τα περισσότερα από τα εμπόδια, κατάφερα να βρω μια εναλλακτική διαδρομή. Αλλά για το Crossrail στο Euston, έπρεπε να «εξαπατήσω» – έκανα παύση της εγγραφής μου, πλοήγηση στην άλλη πλευρά των έργων και στη συνέχεια το επαλέλαβα. Αυτό δημιούργησε μια ευθεία γραμμή μεταξύ των δύο σημείων».

Πρόσθεσε ότι «μου αρέσει ότι τα σχέδιά μου- ειδικά τα Χριστούγεννα – φαίνεται να εκτιμούνται». Το μεγάλο ερώτημα είναι: τι θα σχεδιάσει τα επόμενα Χριστούγεννα; Μήπως τη σκηνή της Γέννησης;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

18ο εταπ – Πρώτη νίκη στο Tour για Campenaerts

Ο αθλητής της Lotto Dstny Victor Campenaerts κέρδισε την πρώτη του νίκη στο Tour de France…