Η Bontrager παρουσίασε πρόσφατα δύο κομψά αξεσουάρ: το Spring Roll Seat Bag και το Pro Ratchet Multi-Tool.

Spring Roll Seat Bag

Το τσαντάκι αποτελεί ένα κλασικό ρολό εργαλείων, με τρεις τσέπες και αρκετή χωρητικότητα για τις περισσότερες ανάγκες επισκευής σε δρόμο και gravel. Το ρολό κλείνει από πάνω, με μια μεγάλη επέκταση, και έχει έναν ιμάντα που δένει όλο το σύστημα, μαζί και ένα σύστημα κλεισίματος καλωδίου Boa για ανάρτηση πίσω από τη σέλα.

Bontrager Spring Roll Seat Bag + Pro Ratchet Multi-Tool

Η εξωτερική του επιφάνεια είναι καλυμμένη από κερί, σε μια προσπάθεια αντοχής στις καιρικές συνθήκες, ενώ η ανακλαστική λεπτομέρεια στις ραφές, παρέχει κάποια επιπλέον ορατότητα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Pro Ratchet Multi-Tool

Το νέο πολυεργαλείο της εταιρίας, είναι ένα στοιχείο που βασίζεται σε πολλές και διαφορετικές διαμορφώσεις (οι οποίες όλες συγκρατιούνται με μαγνήτες),  με μια καστάνια 72 δοντιών διπλής κατεύθυνσης, καθώς και με μια επέκταση.

Επιπλέον υπάρχει ένα ροπόκλειδο για ελαφριές εργασίες μεταξύ 2-8 Nm. Όλα τα κομμάτια είναι αποθηκευμένα σε μια πολύ ωραία κουμπωτή θήκη μεταφοράς, που χωράει εύκολα στην τσέπη του ζέρσεϊ ή καλύτερα σε ένα τσαντάκι.

Η τιμή λιανικής για το Spring Roll είναι 60 $ και το Pro Ratchet Multi-Tool κοστίζει 125 $ .

Η συνεργασία με την Silca

Αν γνωρίζετε την συγκεκριμένη εταιρία, τότε προφανώς τα παραπάνω αξεσουάρ θα μοιάζουν καταπληκτικά στα T-Ratchet Ti Torque & Seat Roll Premio της Silca.

Είναι η περίπτωση της πιστής αντιγραφής ή κάτι άλλο συμβαίνει;

Σύμφωνα με τον Nick Anger από το τμήμα μάρκετινγκ της Bontrager:

«Δεν μπορούμε να αρνηθούμε τις ομοιότητες και για να είμαστε ειλικρινείς, έχουμε συνεργαστεί μαζί τους σε αυτά τα δύο πράγματα. Προσπαθούμε να είμαστε ένας σπουδαίος προμηθευτής για όλους τους λιανοπωλητές μας και να είμαστε ένα ενιαίο κατάστημα για όλες τις ανάγκες τους, οπότε σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό σημαίνει ότι συνεργαζόμαστε με άλλους που ήδη κατασκευάζουν πολύ καλά προϊόντα».

Η Silca φαίνεται ότι ήταν πολύ χαρούμενη που συνεργάστηκε επίσης.

«Ναι, κάνουμε λίγα έργα για αυτούς», δήλωσε ο πρόεδρος της Silca Josh Poertner. «Ήταν μια άγρια ​​χρονιά για τη βιομηχανία και νομίζω ότι όλοι τρελαίνονται να προσπαθούν να βρουν πράγματα για να πουλήσουν, αφού οι δουλειές πάνε τόσο καλά».

«Η παραγωγή όλων αυτών των εργαλείων είναι τώρα εδώ [Ινδιανάπολη, Ιντιάνα], και το εργοστάσιο τσαντών μας στη Μιανμάρ είναι αργό καθώς η βασική τους επιχείρηση [είναι να] κατασκευάζει αποσκευές για Tumi, Oakley, DaKine και άλλους… Έτσι μπορέσαμε να προσφέρουμε στην Trek  γρήγορη σχεδίαση και ανακύκλωση προϊόντων, σε μια στιγμή που οι υπόλοιποι προμηθευτές τους αγωνίζονται να παραλάβουν».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Liège-Bastogne-Liège 2024 – Νίκη για Tadej Pogačar

Ο Tadej Pogačar κατέκτησε τη νίκη στο Liège-Bastogne-Liège 2024,με μια αποφασιστική επίθεσ…