Οι διοργανωτές του Tour de France, Amaury Sport Organisation, ανακοίνωσαν μια νέα συνεργασία με την Shimano για το 2021. Ξεκινώντας με το 1ο εταπ του Paris – Nice στις 7 Μαρτίου, η Shimano θα παρέχει υποστήριξη σε όλους τους αγώνες ανδρών και γυναικών που διοργανώνονται από την ASO.

Η μετάβαση της Shimano στο ουδέτερο σέρβις, τερματίζει την 43χρονη θητεία της Mavic στο Le Tour. Για πολλούς, η απώλεια των εικονικών κίτρινων ουδέτερων αυτοκινήτων και των κίτρινων ποδηλάτων στο Paris-Roubaix θα σηματοδοτήσει το τέλος μιας εποχής.

TDF 2021 – Η Shimano αντικαθιστά την Mavic στην ουδέτερη υποστήριξη

Ενώ τα μπλε αυτοκίνητα μπορεί να μην είναι τόσο διάσημα, όσο τα εικονικά κίτρινα οχήματα υποστήριξης της Mavic, η Shimano παρέχει ουδέτερη εξυπηρέτηση, με 20 χρόνια εμπειρίας σε αμέτρητους αγώνες.

Στην πραγματικότητα, η Shimano είναι ήδη μακροχρόνιος συνεργάτης με την ASO, παρέχοντας ουδέτερη εξυπηρέτηση στη La Vuelta, μια άλλη εκδήλωση της ASO.

Αυτή η εκτεταμένη συνεργασία σημαίνει ότι θα βλέπουμε τώρα τους μηχανικούς της Shimano να κυνηγούν τα «ξεκολλήματα» και να αλλάζουν τροχούς στα La Course, Paris-Roubaix, Liège-Bastogne-Liège και Paris Tours.

Η συνεργασία καλύπτει επίσης τις εκδηλώσεις μαζικής συμμετοχής της ASO, συμπεριλαμβανομένων των Etape du Tour και Roc d’Azur. Οι συμμετέχοντες σε αυτές τις εκδηλώσεις θα μπορούν να αξιοποιήσουν την τεχνογνωσία των μηχανικών της Shimano, σε περίπτωση μηχανικού προβλήματος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Amstel Gold Race 2024 – Νικητής ο Tom Pidcock

Μετά από μια κούρσα φθοράς όλη την ημέρα στο Amstel Gold Race, ο Tom Pidcock αναδείχθηκε ν…