Το καλό που μας άφησε η πρόσφατη καραντίνα: αρκετός κόσμος που ποτέ δεν είχε διανοηθεί την ανάγκη να κινήσεις το σώμα του εκτός των δεσμευτικών τεσσάρων τοίχων που περιβάλλουν το σπίτι του, είδε στο περπάτημα ή το τρέξιμο μια διέξοδο.

Φυσικά, το περπάτημα δεν είναι άθλημα, αλλά το τρέξιμο είναι και μάλιστα θέλει προσοχή. Οι τραυματισμοί μας… περιμένουν στην επόμενη γωνία. Επομένως, δεν είναι καιρός για τυχόν εκπτώσεις. Όποιος τρέχει καθημερινά πολλά χιλιόμετρα γνωρίζει πολύ καλά την έννοια της καταπόνησης, του κάματου και την ανάγκη της αμέριστης προστασίας.

Για έναν αθλητή το παπούτσι του είναι η «πανοπλία» του. Ανεξάρτητα από τις τρέχουσες μόδες που ορίζονται από τα μεγάλα brand, υπάρχουν και οι εταιρίες που έχουν κάνει στόχο την ουσία. Τουτέστιν: τη διευκόλυνση του αθλητή και όχι της διαφήμισης. Μια τέτοια περίπτωση είναι η Hoka.

Το Clifton 7 προσφέρει τον συνδυασμό που χρειάζεται κάθε δρομέας: Μαλακό και ελαφρύ παπούτσι, με ανθεκτικότητα και προστασία. Είναι μια εταιρία που ενδέχεται να μην την γνωρίζουν πολλοί, αλλά αυτοί που ασχολούνται με το τρέξιμο την ξέρουν μια χαρά. Πολλές φορές χρειάζεται να ακούμε τους ειδικούς τι έχουν να μας πουν. Σίγουρα ξέρουν καλύτερα από την pop κουλτούρα.

Hoka Clifton 7 – Τρέχοντας στην πόλη

Το Clifton 7 είναι σχεδιασμένο για να αντέχει στους κραδασμούς. Το καινούργιο παπούτσι της οικογένειας Hoka, το Hoka Clifton 7, είναι ένας απαλός και εξαιρετικά άνετος «συμπαίκτης» για τον αθλητή των δρόμων. Και σημειώνουμε των «δρόμων» διότι είναι ένα παπούτσι που δεν χρειάζεται να το φοράει κανείς μόνο σε ειδικές πίστες, αλλά είναι κατάλληλο και για τρέξιμο στους δρόμους. Κάτι που ολοένα και περισσότερο κερδίζει πόντους στην καθημερινότητα της πόλης. Το μόνο που χρειάζεται είναι να τα δέσεις. Τα άλλα τα αναλαμβάνει το… παπούτσι μόνο του.

Το νέο Clifton 7 βασίζεται στις καλύτερες αγαπημένες ιδιότητες του Hoka Clifton. Το «7» προσφέρει τον συνδυασμό που χρειάζεται κάθε δρομέας (είτε είναι επαγγελματίας είτε ερασιτέχνης): το μαλακό και ελαφρύ παπούτσι με την ανθεκτικότητα και την προστασία.

Κατασκευασμένο με την ίδια ενδιάμεση σόλα EVA και χαρακτηριστικά οδήγησης με τις προηγούμενες εκδόσεις, το Clifton 7 διαθέτει βελτιωμένη σιλουέτα και νέο άνω μέρος κατασκευασμένο από πλέγμα, το οποίο προσθέτει άνεση.

Hoka Clifton 7 – Τρέχοντας στην πόλη

Η τεχνολογία rocker μάς προδιαθέτει για σταθερές διαδρομές δίχως τους επικίνδυνους κραδασμούς. To ΗΟΚΑ Clifton 7 είναι μαλακό και συνάμα απαλό. Επίσης, το Hoka Clifton 7 είναι εξοπλισμένο με ένα βελούδινο κολάρο που μειώνει την πίεση στην περιοχή του αχίλλειου τένοντα, ενώ διαθέτει και μια διαισθητική νέα κάθετη γλωττίδα έλξης στη φτέρνα για εύκολο φόρεμα. Επίσης, το επάνω μέρος του παπουτσιού είναι ανασχεδιασμένο για καλύτερη διαπνοή και εφαρμογή.

Ζυγίζει 249 γραμμάρια, έχει πτώση 5 cm και έρχεται σε 10 χρωματισμούς. Οι τιμές ξεκινούν από τα 140 €.

Πηγή: www.andro.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Trans Pyrenees No3 – Βίντεο

Κάθε χρόνο, η ιστορία του να διασχίζεις τα Πυρηναία, να κυλάς με την μεταβλητότητα του κλί…