Πού ποδηλατεί κάποιος φίλος σήμερα; Ήταν μια εικονική βόλτα που έκανε, ή βρίσκεται πραγματικά στη Γαλλία;

Η εταιρία Strava παρουσίασε σήμερα μια ενημέρωση που δημοσιεύει τη γενική τοποθεσία της δραστηριότητας κάθε χρήστη, ώστε να μην χρειάζεται να ψάξουμε στο χάρτη για να το καταλάβουμε. Αυτή η ενημέρωση ισχύει για συνδρομητές και όλους τους δωρεάν χρήστες. Απλώς θα εμφανιστεί αυτόματα στην επόμενη προπόνηση μας.

Και φυσικά, μπορούμε να επιλέξουμε το χάρτη για μεγέθυνση και να δούμε τις λεπτομέρειες τοποθεσίας της δραστηριότητας. Επίσης, αν βγάζουμε φωτογραφίες με το κινητό μας, κατά τη διάρκεια μιας βόλτας (και η τοποθεσία GPS είναι ενεργοποιημένη), θα εξακολουθούν να εμφανίζονται στην έκδοση desktop του Strava, στο χάρτη στο σημείο που τραβήχτηκαν.

To Strava προσθέσει τοποθεσίες στις προπονήσεις μας

Η εταιρία ενημέρωσε πρόσφατα τους προσωπικούς χάρτες heatmaps των συνδρομητών. Αυτή η δυνατότητα – διαθέσιμη μόνο στην έκδοση desktop – δεν απαιτεί πλέον από τους χρήστες να καθορίσουν μια χρονική περίοδο και να περιμένουν την υπηρεσία για να δημιουργήσει έναν χάρτη. Ένας χάρτης προσφέρει μια οπτική ένδειξη όλων των διαδρομών που έχουμε καταγράψει. Οι επαναλαμβανόμενες διαδρομές εμφανίζονται σε παχύτερες γραμμές, ενώ οι διαδρομές που σπάνια χρησιμοποιούνται έχουν λεπτές γραμμές.

Οι προσωπικοί χάρτες μπορούν επίσης να προσαρμοστούν ανάλογα με τη δραστηριότητα, ώστε να μπορούμε να βλέπουμε μόνο τις διαδρομές με ποδήλατο ή με τρέξιμο, ή οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα κάνουμε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

La Flèche Wallonne 2021 – Λίστα εκκίνησης

Ο 2ος αγώνας από τους 3 κλασσικούς των Αρδεννών, το La Flèche Wallonne θα πραγματοποιηθεί …