Η μεγαλύτερη κολυμβητική απόσταση που καταγράφηκε ποτέ σε πισίνα, σε 7 ημέρες στο μεγαλύτερο Αθλητικό Κέντρο της Ελλάδας (Ο.Α.Κ.Α.)!

Εν μέσω πανδημίας και έπειτα από μια δύσκολη περίοδο για όλους τους Έλληνες, ένα παγκόσμιο ρεκόρ Guinness δίνει πνοή αισιοδοξίας και ελπίδα, διαδίδοντας το μήνυμα πως δεν πρέπει ποτέ να σταματάμε να θέτουμε στόχους και να ξεπερνάμε τα όριά μας.

Ο Έλληνας κολυμβητής υπέρ αποστάσεων, Σπύρος Χρυσικόπουλος, είναι από τους ανθρώπους που πιστεύει πως τα όρια τα βάζουμε εμείς οι ίδιοι και δεν χάνει ευκαιρία να το επιβεβαιώνει! Την Κυριακή 9 Μαΐου, και έπειτα από την επίσημη έγκριση του Guinness World Records, θα  ξεκινήσει το τολμηρό εγχείρημα με τίτλο: “Μεγαλύτερη κολυμβητική απόσταση σε 50μ. πισίνα, σε 1 εβδομάδα” (κατηγορία ανδρών).

Από την Κυριακή 9 Μαΐου στις 12:00 μέχρι την Κυριακή 16 Μαΐου στις 12:00, ο Σπύρος θα παραμείνει στην κλειστή πισίνα 50μ. του Ολυμπιακού Σταδίου “Σπύρος Λούης” (Ο.Α.Κ.Α.), με σκοπό να κολυμπήσει τη μεγαλύτερη απόσταση που καταγράφηκε ποτέ, σε μια προσπάθεια που θα διαρκέσει 168 ώρες.

Θα παραμείνει στην πισίνα για 7 ολόκληρες ημέρες και θα κολυμπάει καθημερινά, καλύπτοντας όσα περισσότερα χιλιόμετρα γίνεται. Η ολιγόλεπτη ξεκούρασή του θα γίνεται δίπλα από την πισίνα και ο ανεφοδιασμός του θα πραγματοποιείται κυρίως όσο θα βρίσκεται μέσα στο νερό.

Μέχρι στιγμής κανένας άλλος αθλητής παγκοσμίως δεν έχει τολμήσει να επιχειρήσει κάτι τέτοιο και η αγωνία για τον Έλληνα αθλητή θα είναι μεγάλη.

Όλοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την προσπάθεια αυτή για το παγκόσμιο ρεκόρ Guinness, καθώς θα υπάρχει διαρκής ενημέρωση για την εξέλιξη του εγχειρήματος από την ομάδα επικοινωνίας του αθλητή με σχετικές αναρτήσεις και δελτία τύπου, ενώ θα υπάρχει δυνατότητα και για live συνεντεύξεις του αθλητή κατά την διάρκεια του ρεκόρ!

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του ρεκόρ θα χρειαστεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα μέχρι να συλλεχθούν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που απαιτούνται για να επικυρωθεί το εγχείρημα και να αποδοθεί στον Σπύρο Χρυσικόπουλο ο τίτλος του κατόχου Guinness World Record.

Υπερήφανα στο πλευρό του αθλητή βρίσκεται η εταιρεία DEMCON ως Μεγάλος Χορηγός που από  την πρώτη στιγμή στήριξε αυτό το μοναδικό παγκόσμιο ρεκόρ.

Η εταιρεία DEMCON δραστηριοποιείται στον τομέα των κατεδαφίσεων έχοντας κατακτήσει μεγάλες διακρίσεις μέσα από την εμπειρία της σε έργα διεθνούς κύρους. Ως υποστηρικτής της καινοτομίας, συνδυάζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το προφίλ της, με το Παγκόσμιο ρεκόρ Guinness του Σπύρου Χρυσικόπουλου.

Καθώς το νερό είναι το στοιχείο του αθλητή, χορηγός σε αυτό το κολυμβητικό γεγονός είναι το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, το πιο βραβευμένο ελληνικό νερό στον κόσμο που ξεχωρίζει για τα Διεθνή Βραβεία Ποιότητας που έχει κατακτήσει. Η ενυδάτωση του αθλητή διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο τόσο στην καθημερινότητά του, όσο και στα εγχειρήματά του και η συμβολή του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΘΕΟΝΗ σε αυτό το εγχείρημα είναι πολύτιμη.

Μεγάλος υποστηρικτής του εγχειρήματος είναι το Ο.Α.Κ.Α., το οποίο συνέβαλε σημαντικά στην υλοποίηση αυτού του παγκοσμίου ρεκόρ Guinness και χάρη στην αμέριστη στήριξη από τον Γενικό Διευθυντή του Ολυμπιακού Σταδίου, κ. Χαλιορή Κωνσταντίνο, ο Σπύρος εξασφάλισε της καθημερινές του προπονήσεις αλλά και τον χώρο διεξαγωγής του εγχειρήματος, τηρώντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Καρνιτίνη – Είναι απαραίτητη στην ποδηλασία;

Η καρνιτίνη είναι μια φυσική ένωση που βρίσκεται στο κρέας αλλά έχει κερδίσει δημοτικότητα…