Την Ελλάδα προτίμησε ο μεγάλος Βρετανός ποδηλάτης Mark Cavendish της Deceunick- Quick Step, για την συνέχιση της προετοιμασίας του ενόψει των επερχόμενων Ποδηλατικών Γύρων και υποχρεώσεων, πάντοτε κάτω από το άγρυπνο και έμπειρο «μάτι» του προπονητή του Βασίλη Αναστόπουλου.

 

Ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, κ. Βασίλης Διαμαντόπουλος, πήγε στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο Αθηνών, όπου συνάντησε τον Mark Cavendish και τον προπονητή του Βασίλη Αναστόπουλο, ο οποίος είναι και σύμβουλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Ο Mark Cavendish προπονείται στην Ελλάδα!

Ο κ. Διαμαντόπουλος εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά του για την παρουσία του Cavendish, στην χώρα μας, η οποία μόνο απαρατήρητη δεν μπορεί να περάσει από το διεθνές ποδηλατικό στερέωμα των ΜΜΕ. Η προετοιμασία του Mark αποτελεί για την χώρα μας, την καλύτερη τουριστική προβολή, για αυτήν καθώς, η παρουσία ενός αθλητή θρύλου, ο οποίος αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί για τις επερχόμενες ποδηλατικές διοργανώσεις, έρχεται σε μία χρονική συγκυρία η οποία σηματοδοτεί την έναρξη της τουριστικής περιόδου, η οποία ανοίγει σε λίγες ημέρες.

Εκτός από την παρουσία του Cavendish, θέλω να μείνω για λίγο και στην παρουσία του Βασίλη Αναστόπουλου, ενός αθλητή, προπονητή, και Έλληνα που όχι μόνο τιμά την πατρίδα του, αλλά μαζί της και όλους τους Έλληνες, καθώς δεν σταματάει να εργάζεται για την άνοδο της ποδηλασίας, στην χώρα μας σε παγκόσμιο επίπεδο!

Εμείς ευχόμαστε στον κατά τα άλλα αγαπητό Βρετανό ποδηλάτη, καλή επιτυχία στην μίνι προετοιμασία του, η οποία λαμβάνει χώρα κάτω από τον καθαρό Αττικό Ουρανό!

Πηγή: www.thessnews.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Βασικοί κανόνες για διαλλειματική προπόνηση

Η διαλειμματική προπόνηση παίζει ζωτικό ρόλο στην ανάπτυξη κάθε αθλητή, είτε είναι χομπίστ…