Η Pirelli ανακοίνωσε το νέο της ελαστικό P7 Sport Clincher, ένα ελαστικό σχεδιασμένο να προσφέρει στιβαρότητα, πρόσφυση και αντοχή για όλες τις εποχές.

Η εταιρία επικεντρώθηκε στο να παρέχει, σε αθλητές και χομπίστες, ένα ελαστικό με την ίδια άνεση και έλεγχο, όπως σε ένα «αγωνιστικό» ελαστικό. Η διαφορά είναι ότι το έκανε αρκετά ανθεκτικό για προπόνηση και καθημερινή χρήση.

Η Pirelli αναφέρει ότι το νέο ελαστικό ολοκληρώνει τη σειρά ελαστικών για δρόμο και δημιούργησε το P7 Sport για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των αναβατών, που δεν τους ενδιαφέρει τόσο η ταχύτητα.

Το P7 Sport – που παράγεται μόνο σαν clincher (Ελαστικό με σαμπρέλα)- προτείνετε ως το τέλειο ελαστικό προπόνησης για όλες τις συνθήκες, χάρη σε βελτιώσεις στο κράτημα, την ανθεκτικότητα και την αντοχή στα σκασίματα. Η Pirelli εξήγησε ότι η αντοχή στα σκασίματα παράγεται  χάρη σε ένα συμπαγές νάιλον περίβλημα 60 TPI και το σύστημα “Techbelt” της Pirelli, ένα στρώμα από ανθεκτικό στην κοπή στρώμα, που χρησιμοποιείται ακριβώς κάτω από το πέλμα.

Ένα νέο ελαστικό από την Pirelli – P7 Sport

Η εταιρία έχει χρησιμοποιήσει το νέο της μείγμα Pro στην παραγωγή του P7, ένα προηγμένο μείγμα από καουτσούκ σχεδιασμένο για ανθεκτικότητα χωρίς να διακυβεύεται η πρόσφυση σε υγρό καιρό. Το μείγμα Pro είναι εμπνευσμένο από το δημοφιλές P-Zero Race της Pirelli, αλλά διαθέτει περισσότερες «χαρακιές» στο μοτίβο πέλματος για μεγαλύτερη πρόσφυση, ακόμη και σε πιο κρύες συνθήκες.

Το νέο ελαστικό διατίθεται τώρα σε πλάτος 24, 26, 28 και 32 mm, με βάρος 250 g, 280 g, 310 g και 330 g. Το P7 Sport φαίνεται σε λογικές τιμές και φθηνότερα από άλλα ελαστικά Pirelli στα 24.90 €.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Χορτοφαγική διατροφή – Τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά

Η χορτοφαγική διατροφή έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ το…