Ο Γιώργος Μπουτόπουλος (ΑΣΚ Άλφα) κατάφερε να επικρατήσει στο τελικό σπριντ επί έξι ακόμα αντιπάλων, ρίχνοντας έτσι με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο την αυλαία του φετινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος δρόμου Ανδρών – Γυναικών.  Δεύτερος ξανά, λίγες μέρες μετά το αντίστοιχο πανελλήνιο πρωτάθλημα των Νέων, ο Νίκος Δράκος (ΓΣ Διαγόρας) και τρίτος ο Παναγιώτης Χριστόπουλος-Χέλλερ, που αγωνίζεται στο εξωτερικό με τα χρώματα της Γερμανικής RV Pfeil Magstadt.

Στην τέταρτη θέση ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης (ΠΟΧ Τάλως) και στην πέμπτη ο Δημήτρης Χριστάκος (ΑΣΚ Άλφα) οι δυο πρωταθλητές Ελλάδος στην Ατομική Χρονομέτρηση σε Άνδρες και Νέους αντίστοιχα!

Ο αγώνας είχε απόσταση 160χλμ. και εκτυλίχθηκε σε περιοχές της Λάρισας, της Ελασσόνας και του Τυρνάβου.  65 ποδηλάτες έλαβαν εκκίνηση από το Πάρκο Αλκαζάρ της Λάρισας και μόνον 42 από αυτούς είδαν την καρό σημαία του τερματισμού.

Σημαντική η βοήθεια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, και των κατά τόπους δυνάμεων της, που κατάφερε να δημιουργήσει μια διαδρομή υψίστης ασφαλείας, καθώς και των ανθρώπων του συνδιοργανωτή Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας, που με την βοήθειά τους κατάφεραν το κορυφαίο φετινό ποδηλατικό τριήμερο να μείνει στην ιστορία, ως ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ελληνικής ποδηλασίας σε επίπεδο διοργάνωσης.

Τα αποτελέσματα:  2021_NatCh_RR_Men_Elite_Results

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

13ο εταπ – Η 2η νίκη για Philipsen

Ο Jasper Philipsen πέτυχε τη νίκη στο 13ο εταπ του Tour de France στο Pau μπροστά από τον …