Η νέα σέλα της Selle Italia, με την ονομασία SLR Boost Tekno Superflow, είναι κατασκευασμένη στην Ιταλία, εξ ολοκλήρου από ανθρακόνημα και αποτελεί την νέα είσοδο στην γκάμα προϊόντων της επώνυμης εταιρίας.

Έχει κατασκευαστεί από την Dallara, μία από τις κορυφαίες εταιρείες που ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την κατασκευή αγωνιστικών αυτοκινήτων υψηλής απόδοσης.

Η συμβολή του πολυνίκη Ελβετού πρωταθλητή ποδηλασίας, Fabian Cancellara, ήταν ανεκτίμητη στην ανάπτυξη της νέας σέλας.

Η νέα σέλα

Για να σηματοδοτήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα δρόμου 2021 στη Φλάνδρα, η Selle Italia λάνσαρε μια νέα σέλα που ενισχύει την σειρά Performance για τον κόσμο των αγώνων.

Η σέλα, ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, φτιαγμένη από ανθρακόνημα, είναι η απόλυτη έκφραση της έννοιας “made in Italy”, χάρη στη συνεργασία μεταξύ της ιστορικής μάρκας με έδρα το Veneto και της Dallara, της κορυφαίας εταιρείας στο σχεδιασμό και την παραγωγή αγωνιστικών αυτοκινήτων, σημείο αναφοράς στον κόσμο της κατεργασίας εξαρτημάτων από ανθρακόνημα στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας και της αεροδιαστημικής.

Είναι ακριβώς αυτή η εμπειρία που κρύβεται πίσω από τη συνεργασία με τη Selle Italia στην ανάπτυξη μιας υψηλής ποιότητας, εξαιρετικά ελαφριάς σέλας σχεδιασμένης για υψηλές επιδόσεις, επιβεβαιωμένη από το λογότυπο “Engineered by Dallara”.

Selle Italia SRL Boost Tekno Superflow - Παρουσίαση

«Πάντα πίστευα στην τεχνολογική εξέλιξη των προϊόντων μας και τώρα απολαμβάνουμε μια εξαιρετική συνεργασία με την Dallara που οδήγησε στη δημιουργία αυτής της νέας σέλας», λέει ο Giuseppe Bigolin, Διευθύνων Σύμβουλος της Selle Italia. «Η σέλα SLR Boost Tekno Superflow προβάλλει την ιταλική κίνηση προς την τεχνολογική ανάπτυξη της ποδηλασίας».

Fabian Cancellara

Ο Ελβετός πρωταθλητής Fabian Cancellara, είναι ο πρεσβευτής αυτής της προσπάθειας, έχοντας  βάλει όλη του την εμπειρία στην ανάπτυξη της σέλας.

«Ήταν μεγάλη χαρά να συνεργαστώ με τη Selle Italia στην ανάπτυξη αυτού του προϊόντος υψηλής απόδοσης», λέει ο Fabian Cancellara.

«Ως πρώην επαγγελματίας αθλητής, ξέρω τι χρειάζονται οι επαγγελματίες αθλητές και είμαι πολύ περήφανος που πρόσθεσα τη συμβολή μου στη διαδικασία δημιουργίας αυτής της εξαιρετικά ελαφριάς σέλας, εξ ολοκλήρου από ανθρακόνημα, αποτέλεσμα της έρευνας και της κίνησης της Selle Italia προς ολοένα και πιο προηγμένες λύσεις στον τομέα της ποδηλασίας».

Μια σέλα που είναι ένα τεχνολογικό έργο τέχνης, χειροποίητη, με ράγες και κάλυμμα από ανθρακόνημα, ζυγίζει περίπου 95 g για το μέγεθος S3 idmatch και 96 g για το μέγεθος L3 idmatch.

Διαθέτει φυσικά τεχνολογία Superflow, δηλαδή με μεγάλη κεντρική τομή σχεδιασμένη για να ανακουφίζει την πίεση στην περιοχή της πυέλου.

Τεχνικά δεδομένα

  • Μέγεθος: S (130mm x 248mm) / L (145mm x 248mm)
  • Βάρος: S3 95 g / L3 96 g
  • Ράγες: Hi-Tech Carbon Rail
  • Εξώφυλλο: Full Carbon Μέγεθος idmatch: S3 / L3
  • Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 449,00 €
  • Για περισσότερες πληροφορίες: www.selleitalia.it.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Liège-Bastogne-Liège 2024 – Νίκη για Tadej Pogačar

Ο Tadej Pogačar κατέκτησε τη νίκη στο Liège-Bastogne-Liège 2024,με μια αποφασιστική επίθεσ…