Τα Χριστούγεννα είναι πλέον προ των πυλών. Πιθανότατα, θέλουμε να αγοράσουμε ένα δώρο για ένα φίλο ποδηλάτη ή να πάρουμε κάτι για ένα μέλος της οικογένειας ή για το έτερο ήμισυ.

Όπως και να έχει, ακολουθεί μια πιθανή λίστα ποδηλατικών δώρων:

Παγούρι Must Go Hard  

Οδηγός Χριστουγεννιάτικων δώρων 2021

Δεν μπορούμε να μην έχουμε πολλά ποδηλατικά παγούρια, οπότε καλό είναι να έχουμε και ένα ιδιαίτερο.

Αν παρόλα αυτά, δεν υπάρχει χρόνος, σε οποιοδήποτε κατάστημα με ποδηλατικά είδη, μπορούμε να προμηθευτούμε ένα παγούρι. Απλά επιλέγουμε ένα που ταιριάζει με τα χρώματα του ποδηλάτου!

Muc-Off’s Wet Weather Lube

Οδηγός Χριστουγεννιάτικων δώρων 2021

Οι περισσότεροι ποδηλάτες έχουν κάποιο είδος λιπαντικού στο οπλοστάσιό τους. Αλλά δεν υπάρχουν πολλοί που έχουν το τέλειο για χειμερινές συνθήκες ποδηλασίας. Το Muc-Off δεν περιέχει επιβλαβή οξέα, CFC ή διαλύτες και είναι βιοδιασπώμενο.

Αδιάβροχες κάλτσες Sealskinz

Δεν μπορούμε ποτέ να κάνουμε λάθος με κάλτσες για τα Χριστούγεννα. Η Sealskinz είναι το σημείο αναφοράς στις αδιάβροχες κάλτσες.

Η έκδοσή τους για κρύο καιρό περιλαμβάνει επένδυση Merino για μέγιστη άνεση και σφράγιση Hydrostop γύρω από το εσωτερικό στο ρεβέρ, που δυσκολεύει το νερό να εισέλθει. Κάθε ποδηλάτης θα εκτιμήσει μια πραγματικά τεχνική κάλτσα!

Καφετιέρα Bialetti Moka Express

Έχετε φίλο ποδηλάτη που αγαπά τον καφέ, αλλά δεν είναι ειδικός στην παρασκευή καφέ; Το Bialetti moka είναι το τέλειο δώρο. Είναι ο ευκολότερος τρόπος για να φτιάξουμε έναν πραγματικό εσπρέσο στο σπίτι ή στο δρόμο.

Επιπλέον, είναι ένας εξαιρετικός σύντροφος για τα ταξίδια μας με ποδήλατο!

Γάντια Gore C5 Gore-Tex

Με βάση το χειμωνιάτικο θέμα, ένα ζευγάρι σωστά γάντια μπορούν να μεταμορφώσουν την ποδηλατική εμπειρία οποιουδήποτε σε κρύο καιρό. Είναι πιο κατάλληλα για όσους μετακινούνται με ποδήλατο.

Η εξαιρετική ισορροπία προστασίας από τις καιρικές συνθήκες και αναπνοής του Gore-Tex κρατά τα χέρια στεγνά και άνετα κατά τις χειρότερες καιρικές συνθήκες.

Συμπαγές πολυεργαλείο Pro Bike

Οδηγός Χριστουγεννιάτικων δώρων 2021

Δεν υπάρχει πολύς χώρος στα περισσότερα ποδήλατα, επομένως είναι σημαντικό να διατηρούμε τα εργαλεία στο μικρότερο δυνατό πακέτο. Το εν λόγω πολυεργαλείο περιλαμβάνει 17 από τα πιο σημαντικά εργαλεία σε μια κομψή συσκευασία.

Η επίπεδη σχεδίαση όχι μόνο φαίνεται όμορφη, αλλά είναι ιδανική για τοποθέτηση σε μια φανέλα ή σε ένα μικρό ποδηλατικό τσαντάκι σέλας.

Ταινία τιμονιού Fizik Terra Bondcush

Οδηγός Χριστουγεννιάτικων δώρων 2021

Οι περισσότεροι ποδηλάτες δεν δίνουν προσοχή στην κατάσταση της ταινίας τιμονιού τους μέχρι να αρχίσει κυριολεκτικά να διαλύεται. Αυτή είναι μια εξαιρετική ιδέα δώρου για να βοηθήσουμε τον ποδηλάτη φίλο μας να εκτιμήσει πόσο μεγάλη διαφορά κάνει στην άνεση της οδήγησης.

Η ταινία Fizik Terra Bondcush είναι σχεδιασμένη για κράτημα και άνεση. Με πάχος 3 mm και με ειδικό πυρήνα που απορροφά τους κραδασμούς, θα κάνει οποιοδήποτε ποδήλατο πιο ωραίο στην οδήγηση.

 Έξυπνο προπονητήριο

Αν θέλουμε να περάσουμε στην μεγάλη κατηγορία, τότε ένα προπονητήριο είναι το απόλυτο δώρο που μπορεί να δώσει σε κάθε ποδηλάτη τη δυνατότητα να προπονείται όλο το χρόνο, ανεξάρτητα από τον καιρό.

Αν δεν ξέρουμε ποιο να διαλέξουμε, διαβάζουμε το παρακάτω άρθρο.

Συνδρομή Strava

Αν ψάχνουμε για ένα αληθινό δώρο της τελευταίας στιγμής, τότε ας σκεφτούμε να προσφέρουμε σε ένα φίλο ή σε μέλος της οικογένειας μας μια συνδρομή Strava. Το Strava είναι η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης του ποδηλάτη. Οι ποδηλάτες μοιράζονται τις βόλτες τους, την επιτυχία του τμήματος Strava και επευφημούν ο ένας τον άλλον.

Με μια συνδρομή, το Strava γίνεται εργαλείο αξιολόγησης και εκπαιδευτικό βοήθημα, με προηγμένα αναλυτικά στοιχεία και εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Καλές γιορτές!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ρόφημα αποκατάστασης – Πόσο σημαντικό είναι;

Υπάρχει μεγάλη σύγχυση σχετικά με τα ροφήματα αποκατάστασης στην ποδηλασία. Αυτό συμβαίνει…