Το TReGO, αποτελεί ένα πρωτοποριακό ποδηλατικό τρόλεϊ. Ανά καιρούς η ποδηλατική βιομηχανία, παράγει καινοτόμες λύσεις για συνηθισμένα προβλήματα, όπως αστική μετακίνηση, μεταφορά υλικών κ.ο.κ.

Μια τέτοια ιδέα είναι και το TReGO. Φυσικά τέτοια κυκλοφορούν αρκετά στην αγορά, αλλά αυτό είναι ίσως το μοναδικό, που συνδέεται με το εμπρός (και όχι το πίσω) μέρος του ποδηλάτου. Με αυτόν τον τρόπο, το βάρος μεταφέρεται στον εμπρός άξονα και ισορροπεί με το βάρος του πίσω άξονα (βάρος αναβάτη). Αποτέλεσμα; Το ποδήλατο μας είναι ισορροπημένο.

Fast – Connector

Η πατενταρισμένη ιδέα της εταιρείας ονομάζεται Fast – Connector. Στην ουσία, αντικαταστεί τον εμπρός τροχό, με το τρόλεϊ με είναι ειδικό σύνδεσμο. Το σύστημα έχει τρεις λειτουργίες:

  1. Συνδέει και αποσυνδέει το τρόλεϊ χωρίς εργαλεία, χωρίς μετατροπές, εύκολα και γρήγορα.
  2. Λειτουργεί σαν σταντ. Όταν αποσυνδέουμε το τρόλεϊ, το ποδήλατο στέκεται κανονικά, χωρίς πρόβλημα στο πιρούνι του.
  3. Βελτιώνει την ασφάλεια του ποδηλάτου. Όταν αποσυνδεθεί το τρόλεϊ, το σύστημα είναι μόνιμα συνδεδεμένο με το πιρούνι. Με αυτόν τον τρόπο, είναι πολύ δύσκολο το ποδήλατο σας να κλαπεί. Για να τοποθετήσετε πάλι τον τροχό, χρειάζεται ειδικό κατσαβίδι, που μόνο εσείς διαθέτετε.

Επιπλέον Χαρακτηριστικά τρόλεϊ

Εργονομία: Στην περίπτωση που θέλουμε να μεταφέρουμε τα ψώνια μας σπίτι ή στο γραφείο, απλά το αποσυνδέουμε και το μεταφέρουμε. Έχει 2 χερούλια, τα οποία έχουν επεκτάσεις, ακριβώς για αυτό το λόγο.

Ασφάλεια: Το τρόλεϊ έχει 2 υδραυλικά δισκόφρενα. Υπάρχει ξεχωριστή μανέτα, που εύκολα προσαρμόζεται στο τιμόνι. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να το ελέγχουμε το τρόλεϊ υπό φορτίο, χωρίς να μας επηρεάζει το οδόστρωμα (στεγνό ή βρεγμένο).

Αποθηκευτικός χώρος: Υπάρχει ειδική τσάντα, που εφαρμόζει πάνω στο πλαίσιο, χωρητικότητας 40 λίτρων. Έτσι μπορείτε άνετα να μεταφέρετε τα ψώνια της εβδομάδας.

Τρόλεϊ με ρυμούλκηση: Όταν χρειάζεται να μεταφέρουμε βαρύτερα φορτία, υπάρχει σύστημα που εφαρμόζει στον πίσω άξονα. Συνίσταται για φορτία μέχρι και 40 κιλά.

Διαστάσεις

Το ύψος του, με τα χερούλια σε έκταση, φτάνει σχεδόν το 1 μέτρο, ενώ οι τροχοί των 16”, είναι αρκετά μεγάλοι για να μεταφέρουν εύκολα το φορτίο

 

http://trego-trolley.com/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Amstel Gold Race 2024 – Νικητής ο Tom Pidcock

Μετά από μια κούρσα φθοράς όλη την ημέρα στο Amstel Gold Race, ο Tom Pidcock αναδείχθηκε ν…