Το είπαν και το έκαναν!!

Ο Μάκης Λυκούδης και ο Γεράσιμος Μαλούτας ξεκίνησαν 8 Ιουνίου 2017 από το βράχο του Γιβραλτάρ και αφού διέσχισαν Ισπανία, Ανδόρρα, Γαλλία & Ιταλία περίπου 2.500 χλμ, χτες 23/6 έφτασαν με το πλοίο από Αγκόνα στην Πάτρα.

Συνεχίζουν το ταξίδι τους μέσα στις πλέον γνώριμες ποδηλατικές διαδρομές της Πελοποννήσου και αύριο η Κοινοπραξία Πλοίων Ραφήνας-Μαρμαρίου θα τους μεταφέρει στο Μαρμάρι, όπου θα τους υποδεχθούν ο σύλλογος Γυναικών Μαρμαρίου, κάτοικοι της περιοχής και ποδηλάτες οι οποίοι και θα τους συνοδεύσουν τα τελευταία 14 χλμ, μέχρι τον τερματισμό τους στην πλατεία Καρύστου.

Σας προσκαλούμε αύριο στις 11:00 το πρωί, σε μια σεμνή τελετή στην πλατεία Καρύστου να υποδεχτούμε όλοι μαζί τους ακούραστους ποδηλάτες μας, που είναι ένα λαμπρό παράδειγμα για όλα τα μέλη της ποδηλατικής μας κοινότητας, βάζοντας τους στόχους για ακόμα καλύτερα, ακόμα ψηλότερα, ακόμα μακρύτερα.

Καλλιεργώντας το αθλητικό ιδεώδες με το παράδειγμα και την καθοδήγηση τους, οι νέοι μας βλέπουν στην πράξη την ομορφιά, αλλά και την ανταμοιβή του αθλήματος και ο στόχος του να διαλέξουν μια ζωή γεμάτη άσκηση και υγεία γίνεται ένας βασικός πυλώνας σε όλη τους την ζωή.

London Karystos Race

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Canyon Aeroad 2024 – Παρουσίαση

Η Canyon κυκλοφόρησε επίσημα την τελευταία έκδοση της ναυαρχίδας του αγωνιστικού ποδηλάτου…