Η  «Cycling Hellas»  με τον Ποδηλατικό Αθλητικό Σύλλογο ΠΗΝΕΙΟ, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το Δήμο Τεμπών, το Δήμο Δελφών, το Δήμο Λαμιέων, συνδιοργανώνουν το Σάββατο 15 Ιουλίου την ποδηλατική εκδήλωση με την επωνυμία

«1ος  Δρόμος της Δάφνης», υπό την αιγίδα του Ελληνικού Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.  Στόχος είναι η ανάπτυξη  του  αθλητικού, ψυχαγωγικού, πολιτιστικού τουρισμού στη χώρα μας. Παράλληλοι στόχοι είναι η ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού και η ανάπτυξη της ποδηλασίας αφενός και αφετέρου η τουριστική ανάπτυξη των περιοχών που εμπλέκονται και η ανάδειξη των τοπικών προϊόντων.

 Η ποδηλατική εκδήλωση με ποδήλατα δρόμου απευθύνεται στους λάτρεις  μεγάλων αποστάσεων  και της ιστορίας της χώρας μας, οι οποίοι θα καλύψουν 230χιλιομέτρα. Θα ξεκινήσει από την Κοιλάδα των  Τεμπών  Λάρισας και θα τερματίσει στο Μαντείο των Δελφών κουβαλώντας ένα μύθο και μια ιστορία.

Η ιστορία:

Σύμφωνα με τον μύθο ο θεός Απόλλωνας ήταν ερωτευμένος με την κόρη του Πηνειού Δάφνη. Την ερωτεύτηκε σφοδρά και άρχισε να την κυνηγάει ασταμάτητα. Ύστερα από ξέφρενο κυνηγητό και περιπέτειες, τη στιγμή που η κόρη εξαντλημένη θα έπεφτε στις αγκάλες του θεού, με κραυγή απελπισίας ζήτησε από τον πατέρα της, τον ποταμό Πηνειό, να τη βοηθήσει. Ο πατέρας της την μεταμόρφωσε σε φυτό, την δάφνη, που βρίσκεται σε αφθονία στην κοιλάδα, όταν ο Απόλλων προσπάθησε να την αγκαλιάσει. Έτσι βρέθηκε καταπράσινη και λαμπερή στις όχθες του ποταμού με τα πόδια ριζωμένα βαθιά στη μητέρα της, τη μάνα Γη.

Πικραμένος τότε ο Απόλλων, έκοψε ένα κλαδί, έπλεξε στεφάνι και στεφανώθηκε για να απαλύνει την θλίψη του για τον χαμό της αγαπημένης του. Ορκίστηκε ότι η δάφνη θα ήταν πλέον το ιερό του δέντρο και ότι θα φορούσε ένα δάφνινο στεφάνι παντοτινά. Από τότε η δάφνη είναι το ιερό φυτό του θεού Απόλλωνα με το οποίο στεφανωμένοι οι προσκυνητές, ύστερα από καθαρμούς και ιεροτελεστίες, ξεκινούσαν σε πομπή από το ιερό του Aπόλλωνα των Tεμπών για τους Δελφούς, όπως έκανε ο ίδιος ο θεός μετέφερε δηλ. τις δάφνες στους Δελφούς από την κοιλάδα των Τεμπών. Στις ιεροτελεστίες που γίνονταν στους Δελφούς προς τιμή του θεού Απόλλωνα η χρήση της δάφνης γίνονταν προς τιμή και μνήμη της ομώνυμης μυθικής νύμφης Δάφνης, την οποία είχε ερωτευτεί ο θεός.

Ο μύθος εξηγεί και δικαιολογεί τη σχέση του φυτού δάφνη με τους χρησμούς του Μαντείου των ∆ελφών. Σύμφωνα με την παράδοση, το μαντείο του Απόλλωνα άκουγε το θρόισμα των φύλων της δάφνης, η ίδια η Πυθία, η ιέρεια των Δελφών, μασούσε φύλλα δάφνης ή ανάπνεε τον καπνό από καιόμενη δάφνη για να πέσει σε έκσταση και να δώσει τους χρησμούς της, ενώ ο ναός σκουπίζονταν με δεμάτια δάφνης.

Τα Πύθια ήταν εορταστικά αγωνίσματα της αρχαίας Ελλάδας που γίνονταν στους Δελφούς προς τιμή του θεού Απόλλωνα. Είχαν πανελλήνια εμβέλεια και αποτελούσαν την πιο σημαντική εκδήλωση μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Περιελάμβαναν μουσικούς και αθλητικούς αγώνες. Οι νικητές των αγώνων στα Πύθια στεφανώνονταν με φύλλα δάφνης.

Στα ίδια χνάρια του θεού Απόλλωνα θα ξεκινούν οι ποδηλάτες από την πηγή της Δάφνης  και όπως τους παλιούς προσκυνητές θα κατευθύνονται προς τους Δελφούς κουβαλώντας δάφνες από την κοιλάδα των Τεμπών που θα τις καταθέτουν στο Μαντείο. Εκεί οι ποδηλάτες θα έχουν την ευκαιρία να διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχεία της περιοχής,  την επόμενη μέρα να  ξεναγηθούν στο Μαντείο των Δελφών και αργότερα  όλοι μαζί να παρακολουθήσουν τη διεξαγωγή Λαϊκού αγώνα τρεξίματος (ως μικρή αναβίωση των Πύθιων) που θα συνδιοργανώσουμε σε συνεργασία με το Δήμο Δελφών και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας!  Οι νικητές του αγώνα θα στεφανωθούν με τις δάφνες που έχουν μεταφέρει οι ποδηλάτες!

Με τη συμμετοχή σας  συμβάλλετε στην αναβίωση της ιστορίας….!!!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:

Ημερομηνία:  Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Αφετηρία: Κοιλάδα Τεμπών στο πάρκιγκ της  Αγίας Παρασκευής  Λάρισας

Ώρα εκκίνησης: 7.30 πμ.

Τερματισμός: Μαντείο των Δελφών. Κατάθεση δάφνινων κλάδων.

Διαδρομή: 230 χιλιόμετρα. Αγία Παρασκευή  Τεμπών, Ευαγγελισμός, Μακρυχώρι, Λάρισα, Φάρσαλα,  Δομοκός, Λαμία, Γραβιά, Άμφισσα, μαντείο Δελφών.

 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ- ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

* Δικαίωμα συμμετοχής  έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το  18ο έτος και  θα συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα συμμετοχής.

* Οι συμμετέχοντες τρέχουν  με δική τους αποκλειστική ευθύνη.

* Η Οργανωτική  Επιτροπή (ΟΕ) δεν ευθύνεται για τον τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη των ποδηλατών  ή  για τυχόν προβλήματα υγείας , οφειλόμενα σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Οι συμμετέχοντες  υποβάλλοντας την φόρμα συμμετοχής, βεβαιώνουν ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και τους επιτρέπει να συμμετέχουν, έχουν δε πρόσφατα εξεταστεί από γιατρό γι αυτό το θέμα. Από την ΟΕ  δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις.

* Η ΟΕ  δε φέρει  ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή καταστροφή υλικού και  αποποιείται κάθε ευθύνη για ατύχημα ή ζημιές που μπορούν να συμβούν πριν, κατά και μετά την εκδήλωση, με συμμετέχοντες μεταξύ τους ή με τρίτα πρόσωπα.

* Επίσης η Ο.Ε διατηρεί το δικαίωμα να αποβάλλει κάθε συμμετέχοντα που επιδεικνύει κακή συμπεριφορά πριν, κατά ή μετά την εκδήλωση.

* Δεν επιτρέπεται να συμμετέχει στη διοργάνωση ποδηλάτης που θα ξεκινήσει με αριθμό άλλου ποδηλάτη.

* Αποκλεισμός θα επιβάλλεται σε ποδηλάτες οι οποίοι θα πετούν σκουπίδια εκτός των ζωνών τροφοδοσίας. Το ποδήλατο είναι ένα οικολογικό άθλημα και έτσι θα πρέπει να το υπερασπιστούμε.

*Η ΟΕ διατηρεί το δικαίωμα χωρίς πρόβλημα να χρησιμοποιήσει φωτογραφίες και βίντεο όπου εμφανίζεται οποιοσδήποτε συμμετέχοντας ποδηλάτης.

* ΠΡΟΣΟΧΗ!!

  1. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής να κινούνται δεξιά και να τηρούν τους κανόνες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.). Βάσει του Κ.Ο.Κ. τα φώτα και τα γιλέκα είναι υποχρεωτικά μισή ώρα πριν  την ανατολή και μισή ώρα πριν τη δύση του ήλιου.
  2. Σε περίπτωση βλάβης στο δρόμο, οι ποδηλάτες σταματούν στη άκρη του δρόμου δεξιά με ασφάλεια για τους ίδιους και για τους άλλους διερχόμενους. Απαραίτητος ο  εξοπλισμός για βλάβη  (τρόμπα, σαμπρέλα, λεβιεδάκια κλπ).
  3. Σημεία ελέγχου – κοντρόλ  θα υπάρχουν στην εκκίνηση, στην Λαμία και στον τερματισμό. Κρατήστε μια σειρά για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.
  • Οι μετέχοντες ποδηλάτες στην εκδήλωση και συνοδοί αποδέχονται τους παραπάνω κανονισμούς και όρους συμμετοχής και είναι υποχρεωμένοι να τους  τηρήσουν.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΥΝΟΔΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΩΝ:

  • Οι συνοδοί κινούνται υποχρεωτικά πίσω από το γκρουπ  του αθλητή  που συνοδεύουν. Δεν προπορεύονται  ή κατά οποιονδήποτε τρόπο δεν παρεμποδίζουν το αυτοκίνητο του Προπομπού της εκδήλωσης.
  • Τα αυτοκίνητα πρέπει να κινούνται στη δεξιά πλευρά του δρόμου όπως επιβάλλει ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας.
  • Οι οδηγοί είναι υπεύθυνοι για το όχημά τους και πρέπει να συμμορφώνονται αμέσως με τις συστάσεις και οδηγίες   της  Οργανωτικής  Επιτροπής.
  • Κατά τη διάρκεια των στάσεων / ανασυγκροτήσεων, σταματούν δεξιά, πριν ή μετά το χώρο στάσης των ποδηλατών, με τρόπο που δεν εμποδίζεται η  ομαλή κυκλοφορία των διερχόμενων οχημάτων και των ποδηλατών.
  • Δεν προπορεύονται  ποτέ  από κυρίως group ή μεμονωμένους ποδηλάτες σε απόσταση μικρότερη των 50  μέτρων.
  • Δεν ακολουθούν ποτέ κυρίως group ή μεμονωμένους αθλητές σε απόσταση μικρότερη των 20 μέτρων.
  • Δεν παρέχουν βοήθεια σε ποδηλάτη με τρόπο που επιβαρύνει την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας, έρχεται σε αντίθεση με τον Κ.Ο.Κ. και τον κώδικα δεοντολογίας διεξαγωγής αγώνων ποδηλασίας (τράβηγμα / προώθηση ποδηλάτη) ή /και επιβαρύνει τη θέση άλλου αθλητή.
  •  Σε περίπτωση ή κατάσταση ανάγκης ή  για παροχή βοήθειας, λαμβάνουν ΠΑΝΤΟΤΕ υπ’ όψιν τους υπόλοιπους ποδηλάτες  και διερχόμενους γενικότερα, καταλαμβάνοντας θέση μέσα στο δρόμο  που να μην εμποδίζει την ομαλή ροή και την κυκλοφορία ποδηλατών και άλλων οχημάτων.
  • Απαγορεύεται σε όλους τους οδηγούς ή συνοδούς να πετάνε οπουδήποτε κατά μήκος της διαδρομής κάποιο αντικείμενο ή σκουπίδια.

ΤΕΧΝΙΚΗ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ:

Η διαδρομή των 230 χιλιομέτρων είναι καταγεγραμμένη σε roadbook και σε όργανο GPS.

Οι αθλητές μπορούν να αναλύσουν κ να μελετήσουν τη διαδρομή κλικάροντας πάνω στο link: https://flow.polar.com/training/analysis/1524427054#  Σε όλη τη διαδρομή θα κινούνται σε πομπή αυτοκίνητα και φορτηγά  ψυγεία υποστήριξης για υδροδοσία, τροφοδοσία,  service του “Δαλαβίκαςbikes”σε σταθμούς για την μηχανική υποστήριξη των  ποδηλάτων, προπομπός οδηγός μπροστά,  αυτοκίνητο «σκούπα»,  ποδηλάτες συνοδοί, οχήματα για  πρώτες βοήθειες, φορτηγό για μεταφορά ποδηλάτων, λεωφορείο, οι  συνοδοί αθλητών πίσω από το  γκρουπ που επιθυμούν να συνοδεύσουν.

Οι ποδηλάτες θα ποδηλατήσουν όλοι μαζί υποχρεωτικά  σε πομπή μέχρι τη Νίκαια Λάρισας και κατόπιν θα μπορούν να κινηθούν ελεύθερα με το δικό τους ρυθμό μέχρι να τερματίσουν.

Σημείο Κοντρόλ για  σφράγισμα της κάρτας θα υπάρχει  στην εκκίνηση, στα Φάρσαλα, στην Κεντρική Πλατεία της  Λαμίας και στον τερματισμό στους Δελφούς.

Η Γραμματεία / κοντρόλ στα Φάρσαλα ανοίγει  9.30π.μ. και  κλείνει στις 12.30μ.μ.

Η Γραμματεία / κοντρόλ στη Λαμία ανοίγει  11.30π.μ. και  κλείνει στις 3.30μ.μ.

Η Γραμματεία / κοντρόλ στους Δελφούς ανοίγει  στις 2.30 μ.μ. και κλείνει 10.30μ.μ.

Για τους ποδηλάτες που για κάποιο λόγο εγκαταλείπουν τη διαδρομή, τους δίνεται η δυνατότητα να φορτώσουν το ποδήλατο σε αυτοκίνητο σκούπα.

Οι αθλητές που τερματίζουν  στην αψίδα της διοργάνωσης σφραγίζουν την κάρτα και  καταθέτουν τον κλάδο Δάφνης σε ειδικό χώρο στην είσοδο του Αρχαιολογικού Χώρου.

ΥΔΡΟΔΟΣΙΑ / ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ:

 Θα υπάρχουν έξι σημεία για εφοδιασμό με νερό / φαγητό κατά μήκος της διαδρομής:

1ος σταθμός για υδροδοσία, στο 42 χιλιόμετρο στη Νίκαια Λάρισας.

2ος σταθμός μικρού ανεφοδιασμού/ υδροδοσία, στο 78 χιλιόμετρο στα Φάρσαλα.

3ος  σταθμός μικρού ανεφοδιασμού/ υδροδοσίας το 107 χιλ. στο Δομοκό.

4ος  σταθμός μπουφέ ανεφοδιασμού και υδροδοσία στο 141 χιλ. στην Κεντρική Πλατεία  Λαμίας.

5ος σταθμός μικρού ανεφοδιασμού/ υδροδοσία στο 179  χιλ. στη Γραβιά.

6ος σταθμός μπουφέ ανεφοδιασμού και υδροδοσία στο 230χιλ  τερματισμό στους Δελφούς.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Οι δηλώσεις συμμετοχής  ανοίγουν Τετάρτη 7 Ιουνίου και λήγουν αυστηρά  την Κυριακή  9 Ιουλίου. Μετά το πέρας της παραπάνω ημερομηνίας καμία δήλωση συμμετοχής δε θα γίνει δεκτή. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα-δήλωση και με την υποβολή της αποδέχονται όλους τους παραπάνω κανονισμούς  και όρους της εκδήλωσης.

ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΑΚΕΛΟΥ:

Η Οργανωτική Επιτροπή θα αποστείλει φάκελο ταχυδρομικά στους συμμετέχοντες που θα περιλαμβάνει τον αριθμό, την κάρτα συμμετοχής, την Υπεύθυνη Δήλωση- Bike report form, το roadbook, τηλεφωνική λίστα της διοργάνωσης και την κάρτα διαμονής- διατροφής  σε ξενοδοχεία.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Προσοχή!! Όλοι οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι στο πίσω μέρος του αριθμού που θα παραλάβουν, να γράψουν το όνομά τους, την ομάδα αίματος, αναφορά χρόνιας κατάστασης π.χ αλλεργίες, άσθμα, κάποια λήψη φαρμάκων εκείνη τη περίοδο και τέλος τηλέφωνο άμεσης επικοινωνίας με συγγενή τους.

ΕΓΓΡΑΦΗ:

Οι ποδηλάτες  που επιθυμούν να συμμετέχουν,  πριν συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής θα πρέπει να καταθέσουν το ποσό συμμετοχής των 20 ευρώ  στο λογαριασμό:
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ IBAN: GR0809101080000431541710018

Συναιτεριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Δαλαβίκας Κώστας
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: αναγράφουν απαραίτητα την αιτιολογία «ΔΡΟΜΟΣ ΔΑΦΝΗΣ» και το «ονοματεπώνυμο» καταθέτη-ποδηλάτη.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ:

  1. Αναμνηστικό μετάλλιο για όλους με τα διακριτικά της εκδήλωσης.
  2. Αναμνηστικό δίπλωμα για όλους με τα διακριτικά της εκδήλωσης.
  3. Το νούμερο πλάτης ως αναμνηστικό.
  4. Υδροδοσία.
  5. Ανεφοδιασμός (μπάρες, γαλακτοκομικά προϊόντα, μπανάνες , αρτοποιήματα, χυμοί).
  6. Παροχή ιατρικών υπηρεσιών στη διάρκεια της διαδρομής.
  7. Μηχανική υποστήριξη Service σε όλους τους σταθμούς (Δομοκό, Λαμία, Γραβιά).
  8. Ασφαλιστική κάλυψη για προσωπικό ατύχημα κατά τη διάρκεια της ποδηλατικής εκδήλωσης.
  9. Αυτοκίνητο συνοδείας (σκούπα)

 ΔΙΑΜΟΝΗ:

*Ξενοδοχεία κοντά στην αφετηρία

Α) 20Ευρώ/άτομο  -> διαμονή  την Παρασκευή και πρωϊνό Σάββατου κοντά στο χώρο της εκκίνησης, σε δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια. «Ξενοδοχείο Αλεξίου»  γ΄κατηγορίας στο Στόμιο.

 http://www.hotel-alexiou.gr/

 Β)  διαμονή  την Παρασκευή και πρωϊνό Σάββατου κοντά στο χώρο της εκκίνησης, σε μονόκλινα (50ευρώ), δίκλινα ( 65ευρώ)  ή τρίκλινα δωμάτια (75ευρώ) «Ξενοδοχείο  Κούρια»  Γ΄κατηγορίας στα Αμπελάκια. http://www.hotelkouria.gr/

Γ) διαμονή  την Παρασκευή και πρωϊνό Σάββατου κοντά στο χώρο της εκκίνησης,  σε μονόκλινα (40ευρώ), δίκλινα ( 55ευρώ)  ή τρίκλινα δωμάτια (65ευρώ) «Ξενοδοχείο  9 Μούσες»   Γ΄κατηγορίας στα Αμπελάκια.

Για την κράτηση δωματίων στην αφετηρία επικοινωνήστε με τα παραπάνω ξενοδοχεία.

*Ξενοδοχεία στον τερματισμό στους Δελφούς

Α) 27 Ευρώ/άτομο -> βραδυνό γεύμα Σαββάτου, διαμονή,  πρωϊνό γεύμα της Κυριακής στους Δελφούς  σε δίκλινα η τρίκλινα δωμάτια. Ξενοδοχεία  Γ΄κατηγορίας στους Δελφούς.

Για την κράτηση δωματίων  στους Δελφούς επικοινωνήστε μέχρι τις 10 Ιουλίου με την Κα Μαρίζα  Τσότσα στο τηλ. 6936810308  υπεύθυνη για τη  διαμονή.

Σημείωση:

Όσοι διαμείνουν στους Δελφούς την Κυριακή μπορούν το πρωί να επιλέξουν να ξεναγηθούν  στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών. Το εισιτήριο της εισόδου στο χώρο βαρύνει τους συμμετέχοντες. Ο ξεναγός είναι προσφορά της διοργάνωσης.

Κατόπιν μπορούν να παρακολουθήσουν εκδηλώσεις που θα διοργανώσει ο Δήμος Δελφών. Θα ενημερωθείτε για  αυτές  με ανακοίνωση στο site: www.Cyclinghellas.gr .

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΘΛΗΤΩΝ:

Οι ποδηλάτες από τις γύρω περιοχές και πόλεις της Θεσσαλίας  χωρίς συνοδό,  μπορούν να παρκάρουν  τα αυτοκίνητά τους στην  Εθνική Οδό- διασταύρωση Γόννων  Αμπελακίων,  όπου υπάρχει μεγάλος χώρος πάρκινγκ.

Οι ποδηλάτες από Αθήνα που δεν έχουν συνοδό μπορούν να  μεταφερθούν στα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία πλησίον της αφετηρίας με λεωφορείο που θα εξασφαλίσει η διοργάνωση. Από τον τερματισμό στους Δελφούς θα μεταφερθούν την Κυριακή πίσω στην Αθήνα.

Οι ποδηλάτες από την Κεντρική Ελλάδα χωρίς συνοδό μπορούν να μεταφερθούν την Κυριακή επίσης με λεωφορείο  από τους Δελφούς πίσω στην αφετηρία για να παραλάβουν τα αυτοκίνητά τους.

Για την κράτηση θέσεων στα λεωφορεία παρακαλούμε επικοινωνήστε εγκαίρως  μέχρι τις 25 Ιουνίου  με τον Κο Μπούρικα Παναγιώτη στο τηλ.  6983512545.

Γίνονται προσπάθειες για δωρεάν μεταφορά των αθλητών. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μεταφορά και τα δρομολόγια των λεωφορείων θα ανακοινωθούν στο site: www.Cyclinghellas.gr

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ:

Σε όλους τους αθλητές που τερματίζουν στον Αρχαιολογικό χώρο των Δελφών απονέμεται τιμητικά αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο με τα διακριτικά της διοργάνωσης.

ΜΑΤΑΙΩΣΗ-ΑΝΑΒΟΛΗ-ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ:

Σε περίπτωση ιδιαίτερα ακραίων καιρικών συνθηκών, η Οργανωτική Επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα αναβολής της διοργάνωσης. Σε περίπτωση ακύρωσης η Οργανωτική Επιτροπή θα επιστρέψει στο ακέραιο το ποσό συμμετοχής.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Η εταιρεία  Cyclinghellas  έχει αναλάβει το συντονισμό της διοργάνωσης ,   www.cyclinghellas.gr. Στο site θα βρίσκετε συνεχής  ανακοινώσεις και λεπτομέρειες  για  επιμέρους θέματα της διοργάνωσης.

Τηλέφωνα επικοινωνίας για  απορίες- διευκρινήσιες:

*Σχετικά με τη διοργάνωση παρακαλώ επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα: 2410 552815, 6944255177 , 6944226876. Υπεύθυνοι  επικοινωνίας: Τσεσμετζίδου Δαλαβίκα Δέσποινα, Δαλαβίκας Κώστας, e-mail: info@dalavikasbikes.gr ,  FB: https://www.facebook.com/cyclinghellas

*Σχετικά με τη διαμονή επικοινωνήστε με το τηλέφωνο: 6936810308, Υπεύθυνη επικοινωνίας:  Μαρίζα Τσότσα, e-mail: martsotsa@yahoo.gr

*Σχετικά με τη μεταφορά με λεωφορείο από και προς  Αθήνα και προς  Θεσσαλία  επικοινωνήστε με το τηλέφωνο: 6983512545.  Υπεύθυνος επικοινωνίας: Παναγιώτης Μπούρικας, e-mail: pankospanos@gmail.com

  • Η Cyclinghellas ανυπομονεί να σας φιλοξενήσει και να σας προσφέρει μία πλούσια ποδηλατική εμπειρία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Amstel Gold Race 2024 – Νικητής ο Tom Pidcock

Μετά από μια κούρσα φθοράς όλη την ημέρα στο Amstel Gold Race, ο Tom Pidcock αναδείχθηκε ν…