Το πoλυεργαλείο Pedros ICM είναι ένα μοντέλο με 17 λειτουργίες που ακολουθεί τη λογική του εργαστηρίου τσέπης.

Συνήθως τα πολυεργαλεία με κάλυμμα ρητίνης, δεν είναι ποιοτικά. Σε αντίθεση, στο συγκεκριμένο πολυεργαλείο, η Pedro’s χρησιμοποίησε μια παραλλαγή υψηλής ποιότητας που δεν το νιώθεις ιδιαίτερα ευαίσθητο υπό φορτίο. Επίσης, ταιριάζει άνετα στην παλάμη όταν εφαρμόζεις λίγο περισσότερη δύναμη.

Τα εργαλεία από σκληρό χάλυβα και βανάδιο είναι ακριβώς το σωστό μήκος, και εξαιρετικά πρακτικά για τους ποδηλάτες τουρισμού, ποδήλατα βουνού και σκληρή, καθημερινή χρήση.

Επίσης, έχουν ένα σατινέ φινίρισμα που εμποδίζει τη διάβρωση, στο οποίο βοηθάει και ένα περιστασιακό σκούπισμα. Ύστερα από πολλές μέρες σε ένα νοτισμένο από την υγρασία τσαντάκι, δεν έδειξαν ίχνος σκουριάς.

Περιεχόμενο

Το πολυεργαλείο λοιπόν περιέχει:

  • Ολόκληρη γκάμα από κλειδιά Allen (2, 2,5, 3, 4, 5, 6 και 8mm)
  • Κλειδί Mavic M7 και δύο κλασικά κλειδιά για ακτίνες (3.2 και 3.5mm)
  • Κλειδί αλυσίδας/ ανοιχτήρι μπουκαλιών,
  • 2 κατσαβίδια (σταυρωτό και ίσιο),
  • 2μοχλοί ελαστικών και
  • 1 κλειδί T25 Torx .

Πλεονεκτήματα

Το ότι είναι διατεταγμένα σε διαδοχική σειρά είναι ένα άλλο πλεονέκτημα. Διαλέγοντας τα έτσι, σίγουρα εξοικονομεί χρόνο.

Η εγγύηση εφ’ όρου ζωής εμπνέει περαιτέρω εμπιστοσύνη, όπως και η ακριβής τοποθέτηση του κάθε κομματιού – δεν υπάρχει φόβος να γλιστρήσει και να μας χαλάσει/σπάσει κάποιο σημείο του ποδηλάτου μας.

Χρήσεις

Το κλειδί Τ25 είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στη ρύθμιση των φρένων (δαγκάνες), στα σχαράκια από τα παπούτσια μας και σε διάφορες αναμονές στο πλαίσιο (π.χ. τοποθέτηση φτερών).

Το εργαλείο αλυσίδας είναι ο γνωστός τύπος flip-out, ο οποίος είναι εξίσου καλά κατασκευασμένος και φιλικός στη χρήση. Χρησιμοποιώντας το μήκος του σώματος του εργαλείου παρέχει πρόσθετη ροπή στρέψης, οπότε η διάσπαση και η επανασύνδεση αλυσίδας, είναι σχετικά εύκολη υπόθεση.

Στο κάτω μέρος, είναι τοποθετημένα τα κλειδιά για τις ακτίνες. Καλή κατασκευή, προσφέροντας την υπηρεσία για την οποία φτιάχτηκαν.

Στα πλαϊνά του πολυεργαλείου, είναι τοποθετημένοι οι λεβιέδες ρητίνης για τα ελαστικά. Σε φαρδιά ελαστικά (28 και 32 mm) έχουν σωστή χρήση, αλλά σε πιο στενά (23 και 25 mm), δεν είναι αρκετά σκληρά για να βγάλουν/βάλουν το ελαστικό στο στεφάνι. Οπότε, ας έχουμε μαζί μας τα κανονικά λεβιεδάκια μας.

Υπάρχει μόνο αρκετό μήκος στο κομμάτι των 8mm για να εκτελέσετε μια αλλαγή πεντάλ, και θεωρητικά το ίδιο θα πρέπει να ισχύει και για το μπουλόνι του δισκοβραχίονα. Στην πράξη, θα σφίξει απλά ένα χαλαρό δισκοβραχίονα, οπότε θα φτάσουμε σπίτι για να το φτιάξουμε σωστά.

Συμπέρασμα

Συνολικά, πρόκειται για ένα καλά κατασκευασμένο και αρκετά ολοκληρωμένο πολυεργαλείο. Στα αρνητικά, το μεγάλο μέγεθος και το γεγονός ότι δεν χρειαζόμαστε όλα τα κομμάτια.

Αλλά συνδυάζοντας το με τα λεβιεδάκια μας και ένα ξεχωριστό κλειδί Allen 8mm, μπορούμε να επιδιορθώσουμε τα πάντα!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Χορτοφαγική διατροφή – Τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά

Η χορτοφαγική διατροφή έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ το…