Χορηγία διοργάνωσης Cyclonews

Η ιστοσελίδα μας δημιουργήθηκε, ώστε να υποστηρίζει ενεργά όλες τις ποδηλατικές διοργανώσεις. Αυτό πραγματοποιείται –μέχρι στιγμής- με την αναμετάδοση δελτίων τύπου και αποτελεσμάτων των αγώνων.

Πηγαίνοντας ένα βήμα παρακάτω θέλουμε, με την εμπειρία που διαθέτουμε, να βοηθήσουμε ενεργά τους διοργανωτές αγώνων και μπρεβέ. Για τον λόγο αυτό, από την νέα σεζόν του 2018, σχεδιάζουμε να επεκτείνουμε την ενεργή μας υποστήριξη.

Το κοινό πρόβλημα

Όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαστε με ποδηλατικές διοργανώσεις, (είτε διοργανώνοντας, είτε συμμετέχοντας σε αυτές), έχουμε παρατηρήσει ένα κοινό πρόβλημα: Την απουσία σωστής παρουσίασης-προβολής των εκδηλώσεων.

Δελτία τύπου που δεν έχουν την διάδοση που θα έπρεπε, φόρμες εγγραφής που χάνονται μέσα στο διαδίκτυο, περιγραφές αγώνων και μπρεβέ που ποτέ δεν πραγματοποιούνται, καμία αντικειμενική αξιολόγηση μιας ποδηλατικής εκδήλωσης ώστε να πληροφορείται κατάλληλα το ποδηλατικό κοινό κ.ο.κ.

Γιατί τα παραπάνω; Οι ενημερωτικές ιστοσελίδες/ιστότοποι με θέμα την ποδηλασία είναι ελάχιστες πλέον, αλλά και αυτές που υπάρχουν δεν αναμεταδίδουν συνήθως (εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων) δελτία τύπου που αποστέλλονται. Προσωπικά, το έχουμε βιώσει και στις δικές μας ποδηλατικές εκδηλώσεις.

Επίσης, η έλλειψη σοβαρών χορηγών, στερεί από τους διοργανωτές τα μέσα για να στήσουν ποιοτικές εκδηλώσεις. Έτσι αρκούνται με τα ελάχιστα μέσα που διαθέτουν, χωρίς να μπορούν να «ανεβάσουν» το επίπεδο των εκδηλώσεων (κάτι που γίνεται στις δρομικές εκδηλώσεις).

Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, οι ποδηλατικές εκδηλώσεις συνεχώς μειώνονται και σε ποσότητα και σε ποιότητα κάθε χρονιά.

Μια πιθανή λύση

Μια πιθανή λύση στα παραπάνω θέματα, είναι η παροχή μιας ολοκληρωμένης βοήθειας προς τους διοργανωτές. Την ονομάζουμε Χορηγία Διοργάνωσης.

Με λίγα λόγια, θα αποτελεί μια δομημένη προσπάθεια από το Cyclonews, να βοηθήσει τον εκάστοτε διοργανωτή, να προβάλλει σωστά την εκδήλωση του. Και φυσικά κάτι τέτοιο θα περιλαμβάνει και την κλασική χορηγία επικοινωνίας, με την προβολή όλων των δελτίων τύπου της εκάστοτε διοργάνωσης. Κάτι βέβαια που ήδη κάνουμε, από την στιγμή που ανεβάσαμε το Cyclonews στον αέρα.

Χορηγία Διοργάνωσης

Τι λοιπόν θα περιλαμβάνει συνολικά η Χορηγία Διοργάνωσης;

Επιπλέον από τα δελτία τύπου, θα μπορούμε να δημιουργήσουμε συμπληρωματικά άρθρα. Πριν την εκδήλωση, βοηθώντας στην ευρύτερη κοινοποίηση της και μετά, παρουσιάζοντας μια αντικειμενική αξιολόγηση (με θετικά και αρνητικά σημεία).

Διαδικτυακά, θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε στη διαδικασία εγγραφών και χαρτογράφησης (για μια νέα εκδήλωση/διαδρομή) ή σε οτιδήποτε μπορούμε ενεργά να συνεισφέρουμε, σε συνεννόηση πάντοτε με τον διοργανωτή.

Ελπίζουμε η πρόταση μας να βρει θετική ανταπόκριση στις ποδηλατικές εκδηλώσεις που μας αρέσει να συμμετέχουμε, αλλά και σε αυτές που πρόκειται να δημιουργηθούν.

Όποιο ποδηλατικό σωματείο ή διοργανωτής ενδιαφέρεται για την πρόταση μας, δεν έχει παρά να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του εμαιλ μας info@cyclonews.gr

Cyclonews Team

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

13ο εταπ – Η 2η νίκη για Philipsen

Ο Jasper Philipsen πέτυχε τη νίκη στο 13ο εταπ του Tour de France στο Pau μπροστά από τον …