Santa Bike Arta – Άγιος Βασίλης για μια μέρα!

Κάθε ποδηλάτης γίνεται …. Άγιος Βασίλης για μία μέρα!

Με την αγορά τουλάχιστον ενός λαχνού αξίας 5€ συμμετέχει σε μια γιορτινή ποδηλατοβόλτα αλληλεγγύης, που διοργανώνει ο Ποδηλατικός Όμιλος Άρτας, στην πόλη της Άρτας, κάθε χρόνο!

Όλοι οι συμμετέχοντες στολίζουν το ποδήλατό τους, φορούν στολές Άγιου Βασίλη, και ποδηλατούν μέσα στη πόλη. Η πόλη καλείται να συμμετάσχει, βοηθώντας τους Άγιους Βασίληδες, προσφέροντας σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Μουσικές εκδηλώσεις, κληρώσεις, διαγωνισμοί και αρκετές εκπλήξεις συμπληρώνουν το ημερήσιο πρόγραμμα του Santa Bike arta.

Μετά τη ποδηλατοβόλτα, μια συναυλία με τα Κίτρινα Ποδήλατα αποκλειστικά για τους συμμετέχοντες του Santa Bike arta!!!

Το 2016, το σύνολο των χρημάτων που συγκεντρώθηκε ήταν 2370 € και αποδόθηκαν στον Σύλλογο Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Ν. Άρτας “Αγία Θεοδώρα”.

Φέτος φοράμε τους σκούφους μας, παίρνουμε τα ποδήλατά μας και όλοι μαζί βοηθάμε να συγκεντρωθεί η μέγιστη δυνατή οικονομική βοήθεια για την ενίσχυση  ΔΥΟ  φιλανθρωπικών συλλόγων της πόλης μας!

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα αποδοθούν στον Σύλλογο Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Ν. Άρτας “Αγία Θεοδώρα” και στον Σύλλογο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αρτινών Γυναικών.

Η βοήθεια όλων είναι πολύτιμη!!

Πληροφορίες

email: info@santabikearta.gr

w.site: http://www.santabikearta.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Greyhound 120 2024 – Αλλαγές

Το Greyhound 120 αποτελεί μέρος της διοργάνωσης Epic Rides, της μοναδικής διοργάνωσης στην…