Ο Alee Denham είναι ένας από τους αναβάτες με πολλά ποδηλατικά ταξίδια στο ενεργητικό του, όπως στο  Μπαλί, το Βιετνάμ και την Ιαπωνία. Αυτήν την εποχή, ο Alee βρίσκεται σε μια από τις πιο φιλόδοξες περιπέτειες του: Ένα διετές ταξίδι από το χαμηλότερο γεωγραφικά σημείο της Αργεντινής μέχρι το βορειότερο άκρο της Αλάσκας.

Όπως πάντα, ο Alee καταγράφει το ταξίδι του καθώς πηγαίνει. Έχει δημοσιεύσει πέντε βίντεο από τότε που ξεκίνησε το ταξίδι του τον Δεκέμβριο του 2017 και αυτό είναι το τελευταίο που μοιραζόμαστε μαζί σας.

Σε αυτό το βίντεο, ο Alee ποδηλατεί σε υψόμετρο 5.815 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, σε ένα αδρανές βολιβιανό ηφαίστειο που ονομάζεται Uturunku.

Ο δρόμος που παίρνει θεωρείται από τους μερικούς ως ο υψηλότερος στον πλανήτη – λέμε “θεωρείται από μερικούς” γιατί υπάρχει συζήτηση για το τι αποτελεί δρόμο (φαίνεται, ωστόσο, ότι στα 5.359 μ., το Khardung La στην Ινδία δεν είναι ο υψηλότερος δρόμος στον κόσμο, όπως ίσως είχαμε ισχυριστεί προηγουμένως).

Ανεξάρτητα, το Uturunku είναι ψηλό. Πραγματικά ψηλό. Και ο δρόμος δεν είναι καθόλου εύκολος. Παρακολουθήστε το βίντεο για να δείτε πώς ξεκίνησε η βόλτα του Alee και, επίσης, το χρόνο του στη Βολιβία γενικότερα.

Περισσότερα για τον Alee, στην σελίδα του στο Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Γιατί είναι χρήσιμο να τρέχουμε εκτός δρόμου;

Όταν τρέχουμε σε μονοπάτια ή εκτός δρόμου, μπορούμε να προσθέσουμε πολλά οφέλη στο κανονικ…