Ο πρώτος ποδηλατικός αγώνας χωρίς υποστήριξη έρχεται κοντά μας στις 8-9 Ιουνίου 2019 με εκκινήσεις και τερματισμούς για όλες τις διαδρομές την πόλη της Φλώρινας.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει τις διαδρομές Greyhound 120/ Greek Shepherd 200/ Alaskan Malamute.

Τέλος 1ης περιόδου εγγραφών

 Οι εγγραφές μας συνεχίζονται κανονικά, αλλά την Τρίτη 30/4/2019 τελειώνει η περίοδος εγγραφών με μειωμένο αντίτιμο συμμετοχής (20 €) για τους αγώνες Greek Shepherd 200 & Alaskan Malamute 300.

Από την 1/5/2019 έως τις έως το τέλος των εγγραφών 4/6/2019, θα ισχύει το κανονικό αντίτιμο συμμετοχής (25 €).

Επετειακό ποδηλατικό καπελάκι

Mέρος των παροχών του EPR #1, αποτελεί το επετειακό καπελάκι με το λογότυπο της εκδήλωσης. Είναι το καπελάκι που θα φοράτε, στη διάρκεια του αγώνα σας!

Το καπελάκι αυτό συμπεριλαμβάνεται στο αντίτιμο συμμετοχής για τα GS 200 & AM 300. Οι συμμετέχοντες θα το παραλάβουν μαζί με τα υπόλοιπα δώρα της διοργάνωσης από την Γραμματεία.

Οι συμμετέχοντες στο Greyhound 120 – ή κάποιος που θέλει ακόμα ένα επιπλέον – μπορούν να το παραλάβουν από την Γραμματεία με κόστος 12 €.

Ζευγάρια

Αν και το EPR #1 αποτελεί ουσιαστικά ένα «μοναχικό» αγώνα, υπάρχει η δυνατότητα να ποδηλατήσετε παρέα με ένα φίλο σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να μοιράζεστε καλύτερα τις δυνάμεις σας, καθώς και τις προμήθειες σας.

Απλά θα πρέπει να τερματίσετε και οι 2, ώστε να συμπεριφερθείτε στην Γενική Κατάταξη του αγώνα.

Στην αίτηση εγγραφής, αφήνετε επιλεγμένο το κουτάκι «Ζευγάρι» και συμπληρώνετε το ονοματεπώνυμο του ζευγαριού σας. Κατόπιν, θα πρέπει και ο έτερος ποδηλάτης να συμπληρώσει μια αίτηση εγγραφής και να βάλει το δικό σας ονοματεπώνυμο.

Η κατάθεση του αντιτίμου μπορεί να γίνει ξεχωριστά ή από έναν από εσάς, αρκεί να είναι συμπληρωμένα και τα 2 ονοματεπώνυμα.

Μπορείτε να παρακολουθείτε τις εξελίξεις από την σελίδα στο FB, ενώ ενημερώνεστε για όλες τις λεπτομέρειες από την ιστοσελίδα της εκδήλωσης .

Epic Rides – Earn your stripes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Γιατί πρέπει να αποφεύγουμε τα αναψυκτικά;

Όλοι αναζητάμε ένα παγωμένο αναψυκτικό, στη μέση μιας καλοκαιρινής προπόνησης. Όμως μακροπ…