Η εταιρία 100% και ο Peter Sagan συνεργάστηκαν και πάλι, προσφέροντας τα νέα ποδηλατικά γυαλιά S3, με την αμερικανική εταιρία να θέλει να αξιοποιήσει την εκπληκτική απόδοση των γυαλιών 100% S2, ενός από τα αγαπημένα σύνολα του 2018.

Το τελικό προϊόν μοιάζει με ένα μείγμα μεταξύ των μοντέλων S2 και των γυαλιών Speedcraft 100%, διατηρώντας το γωνιακό σχήμα της επωνυμίας της μάρκας και τα χρώματα. Ωστόσο, υπάρχει μια διαφορά στο σχήμα με τα S2 να έχουν πιο στρογγυλεμένο προφίλ φακού. Σύμφωνα με την 100%, τα γυαλιά κατασκευάζονται στην Ιταλία και χρησιμοποιούν το ίδιο βασικό σχέδιο 5.5, που προσφέρει μια κομψή και άνετη εφαρμογή.

Το πλαίσιο φιλοξενεί ένα μονοκόμματο πολυανθρακικό γυαλί, ανθεκτικό στην κρούση. Ως κύριο μοντέλο, τα νέα γυαλιά 100% S3 θα κυκλοφορήσουν με τους φακούς Ultra HD φακούς, που κατασκευάζονται στην Γαλλία.

Όπως και με τα υπόλοιπα μοντέλα 100%, ένας επιπλέον φακός HiPER που αυξάνει την αντίθεση και ένας φωτοχρωμικός φακός που προσαρμόζεται σε διάφορες συνθήκες φωτισμού θα είναι διαθέσιμοι. Η εταιρία υποστηρίζει ότι οι φακοί είναι ανθεκτικοί σε γρατζουνιές και έχουν υδροφοβική επικάλυψη.

Η επιλογή φωτοχρωμικού φακού προσφέρθηκε προηγουμένως ως επιλογή αντικατάστασης σε περιορισμένα μοντέλα, αλλά είναι πλέον διαθέσιμη για όλα τα μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων των Speedtrap, Speedcraft, S2 και Sportcoupe.

Ο 3 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δρόμου και πρεσβευτής της 100%, Peter Sagan υποστηρίζει:

«Το S3 συνδυάζει δύο από τα αγαπημένα μου γυαλιά 100%. Χρησιμοποιεί τους επιθετικούς αεραγωγούς από το Speedcraft και το λεπτό πλαίσιο από το S2. Έχετε έτσι ποδηλατικά γυαλιά που είναι χαμηλού προφίλ και δυναμικά, ένας νικηφόρος συνδυασμός».

Τα νέα γυαλιά S3 είναι διαθέσιμα σε πέντε διαφορετικά χρώματα, όπως λευκό, μαύρο, γκρι, ροζ και σκούρο μπλε.

Η 100% έχει αποκτήσει σημαντικό μερίδιο στην αγορά γυαλιών κατά τα τελευταία χρόνια, μετά τη συνεργασία της με τον Peter Sagan και την παραγωγή δημοφιλών μοντέλων όπως το 100% Glendale ρετρό και τα γυαλιά 100% S2.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ρόφημα αποκατάστασης – Πόσο σημαντικό είναι;

Υπάρχει μεγάλη σύγχυση σχετικά με τα ροφήματα αποκατάστασης στην ποδηλασία. Αυτό συμβαίνει…