Ένα σωστό εσώρουχο για ποδηλασία είναι απαραίτητο για να μας κρατήσει ζεστούς τις κρύες μέρες του χειμώνα, αλλά και να εξατμίζει εύκολα τον ιδρώτα στις καλοκαιρινές μας βόλτες. Τα σύγχρονα υφάσματα, ο σχεδιασμός και η κατασκευή τους, μας προσφέρουν περισσότερες επιλογές από ποτέ.

Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε 6 διαφορετικά εσώρουχα από Castelli, Alé Bikewear, Nalini και Assos που χρησιμοποιούνται τόσο σε ψυχρές, όσο και ζεστές εξωτερικές συνθήκες.

Παλιότερα, όταν δεν υπήρχαν τεχνικά ρούχα για την ποδηλασία, θα χρησιμοποιούσαν ως εσώρουχο, μια βαμβακερή μπλούζα ή το πολύ μια μάλλινη φανέλα.

Ευτυχώς, τα τελευταία 10 χρόνια με την πρόοδο της τεχνολογίας και των υφασμάτων, μπορούμε να απολαύσουμε την βόλτα μας, με όλες τις καιρικές συνθήκες!

Castelli Prosecco R LS long sleeve – $ 69.99

Η συγκεκριμένη μακρυμάνικη φανέλα είναι ένας απλός σχεδιασμός με ένα σύνθετο μίγμα υφασμάτων, που λειτουργεί καλά σχεδόν σε όλες τις εποχές.

Τα καλύτερα ποδηλατικά εσώρουχα - Παρουσίαση

Αλλά σε αντίθεση με τα υπόλοιπα εσώρουχα χρησιμοποιεί ένα όμορφο γκρίζο-μπλε εξαίρετο χρωματικό πατρόν.

Castelli Prosecco Wind LS long sleeve base – $ 89.99

Αυτή τη μακρυμάνικη φανέλα διαθέτει ένα πάνελ Gore Windstopper ραμμένο σαν ένα δεύτερο στρώμα στο μπροστινό μέρος.

Τα καλύτερα ποδηλατικά εσώρουχα - Παρουσίαση

Αυτό εμποδίζει εντελώς τον κρύο αέρα να φτάσει στο στήθος μας, αλλά εξακολουθεί να επιτρέπει την επαρκή κίνηση του αέρα, ώστε να είναι αρκετά άνετο.

Alé Seamless Long Sleeve Carbon – $ 160.00

Η Alé είναι μια άλλη εταιρία που κατασκευάζει τα δικά της υφάσματα υψηλής ποιότητας στα εργοστάσιά τους στην Ιταλία.

Πρόκειται για το μοντέλο Carbon Seamless Long Sleeve – πλεγμένο ολόκληρο σαν κάλτσα σε σχήμα, χωρίς ραφές. Η λογική είναι να έχει τέλεια εφαρμογή στο σώμα μας.

Προσφέρεται σε 2 μεγέθη- (S / M & L / XL). Το ύφασμα Dryarn αναφέρεται ότι είναι 32% ελαφρύτερο από το μαλλί και 34% πιο ελαφρύ από τον πολυεστέρα, ενώ προσφέρει εξαιρετική διαπνοή και μόνωση.

Alé Seamless TR Short Sleeve – $ 99.00

Η συγκεκριμένη φανέλα – και αυτή χωρίς ραφές – είναι ιδανική για ποικίλες συνθήκες. Ακόμα και σε πολύ κρύες εξορμήσεις, χρησιμοποιώντας την σε συνδυασμό με μια μακρυμάνικη φανέλα.

Επίσης κατασκευασμένη από Dryarn, αλλά εδώ το ύφασμα διαθέτει πολλές τρύπες εξαερισμού.

Nalini Merino Under Jersey LS Base – $ 88.00

Το εσώρουχο διαθέτει ένα απλό σχέδιο που υφαίνεται με το πολύ μαλακό μαλλί Merino στο εργοστάσιο Nalini της Ιταλίας. Είναι διαμορφωμένο για να ταιριάζει σαν ένα δεύτερο δέρμα – όπως κάθε καλό στρώμα βάσης.

Είναι ελαφρύ, πολύ ελαστικό, χωρίς να διαθέτει ραφές.

ASSOS LS Skinfoil Winter EV07 – $ 100.00

Όπως καταλαβαίνετε από το όνομα της εταιρίας, αποτελεί ένα από τα  θερμότερα εσώρουχα που κυκλοφορούν στην αγορά.

Αποτελείται από ένα σωληνοειδές πατρόν χωρίς ραφές, με συνδυασμών υφασμάτων ώστε να απομακρύνει την υγρασία από το σώμα, διατηρώντας το ταυτόχρονα ζεστό. Είναι εξαιρετικά ελαστικό, προσφέροντας πολύ καλή εφαρμογή και διαθέτει ψηλό κολάρο για πρόσθετη ζεστασιά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Πώς να τρέχουμε πιο γρήγορα – Βασικός οδηγός

Αν είμαστε αρχάριοι στο τρέξιμο, ο πρώτος στόχος μας είναι συνήθως να τερματίσουμε μια νέα…