Η περιπέτεια στην Ρόδο έλαβε τέλος για τον Χρήστο Βολικάκη, καθώς δόθηκε λύση στο πρόβλημα των προπονήσεων, το οποίο συνεχίζει πλέον κανονικά.

Φυσικά, μετά την δημοσίευση από τον ίδιο του προβλήματος που αντιμετώπισε, ήρθε η σκληρή απάντηση της Τοπικής Επιτροπής Δωδεκανήσου, μέσω της εφόρου κας Εμμανουέλας Αραμπατζή:

Με το τίτλο του παγκόσμιου, προσπαθεί να κερδίσει τις εντυπώσεις 

“Όταν δεν ακούγεσαι απλά κάνεις φασαρία για να τραβήξεις τα βλέμματα”

Αυτό κάνει ο κ. Χρήστος Βολικακης.

Ήρθε χωρίς πρόσκληση, χωρίς λόγο, χωρίς δικαίωμα στην συνάντηση των τοπικών ποδηλατικών σωματείων που πραγματοποιήθηκε στις 6.2.2020 με τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ για την διευθέτηση του προπονητικού προγράμματος των ομάδων . Με τη παρουσία του  αποπροσανατόλισε την συζήτηση, τράβηξε την προσοχή και το πήγε εκεί που το ήθελε.
Έφερε αναστάτωση, μιλούσε με έπαρση, χωρίς σεβασμό, ήταν προκλητικός και η εμπάθεια του, στο πρόσωπο του κ. Παπασταματάκη ήταν εμφανής και είναι!! (Μετά την χθεσινή του ανάρτηση). Λυπάμαι αλλά ο νεαρός δεν θυμάται καθόλου τι ειπώθηκε στη συνάντηση ή μάλλον δεν τον βολεύει να θυμάται.

Η πρόταση για αλλαγή ωραρίων ώστε να είναι οι μικροί αθλητές-ακαδημίες μαζί και οι μεγάλοι αθλητές μαζί, ήταν του προέδρου της τοπικής επιτροπής ποδηλασίας κ. Παπασταματάκη με την “διπλή ιδιότητα” και Πρόεδρος του ποδηλατικού ομίλου Ροδήλιος.

Όμως οι προπονητές των σωματείων δεν συμφώνησαν γιατί δεν τους βόλευε.
(Σε μια συνάντηση που λόγο είχαν μόνο η διοίκηση και εκπρόσωποι των συλλόγων)
Αυτό προς υπενθύμιση στον κ. Βολικάκη για το τι ειπώθηκε.

Η διάθεση ήταν αρνητική και άκρη δεν βρέθηκε, γιατί σε αυτή τη χώρα δεν δεχόμαστε ποτέ αυτούς που δημιουργούν με καρδιά και πάθος. 

Τον καλύτερο πάντα προσπαθούμε να τον “φάμε”. 

Ο κ. Παπασταματάκης μέσα σε ένα χρόνο έκανε για την ποδηλασία αυτά που άλλοι προσπαθούν χρόνια, κατάφερε μετά από 40 χρόνια να φέρει το πανελλήνιο πρωτάθλημα στη Ρόδο κι όμως αυτό που ειπώθηκε ήταν πως δεν αγαπά τη ποδηλασία.

Διαψεύδω, λοιπόν, όλα αυτά που ισχυρίζεται ο κ. Βολικάκης και του σημειώνω αυτό: Oι πόρτες έκλεισαν για όλους τους αθλητές των σωματείων  μέχρι να βρεθεί λύση, εκτός της αποστολής της Εθνικής ομάδος. Το ότι δεν μπήκε να προπονηθεί ήταν καθαρά δική του επιλογή.

Μετά από τις τόσες αναρτήσεις του κ. Βολικακη και από τη στιγμή που ήμουν παρούσα στην συνάντηση έπρεπε να βάλω τα πράγματα στη θέση τους ώστε να μην γράφονται ανακρίβειες”.

Η απάντηση στα παραπάνω αναρτήθηκε χτες από τον Χρήστο Βολικάκη, στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB:

“Θα σας παρακαλούσα όλους να διαβάσετε προσεκτικά τα όσα ψευδώς περιγράφει η έφορος της τοπικής επιτροπής ποδηλασίας της Ρόδου Κυρία Αραμπατζή, που από την νευραλγική της θέση έχει αναλάβει να προάγει το άθλημα της ποδηλασίας.

Όσοι με γνωρίζεται ξέρετε πολύ καλά πόσο έχω μοχθήσει και μοχθώ καθημερινά όχι μόνο για προσωπικό μου συμφέρον αλλά και για να έχουν οι νέες γενιές ένα αξιόλογο υπόβαθρο σε επίπεδο εγκαταστάσεων, προβολής του αθλήματος και στήριξης από φορείς, δημόσιους και μη.

Δεν θα αναλωθώ περισσότερο απαντώντας σε κακόβουλα σχόλια, που εγκλωβίζουν το άθλημα μας και την νοοτροπία μας σε εποχές πολλών ετών πίσω και μοναδικό σκοπό έχουν την εξυπηρέτηση σκοπών αμιγώς προσωπικών καθώς στόχος μου είναι το Ολυμπιακό μετάλλιο και η προώθηση του αθλήματος της ποδηλασίας και της χώρας μας”.

Ελπίζουμε τα παραπάνω να αρκούν, για να σταματήσουν πλέον συμπεριφορές που βλάπτουν την ποδηλασία στην χώρα μας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

13ο εταπ – Τρίτη νίκη για Jonathan Milan

Ο Jonathan Milan σπριντάρισε δυνατά μέχρι τη νίκη στο 13ο εταπ του Giro d’Italia, αφ…